Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(170)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(170)
    • 5 Gwiazda(161)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2023

    Bardzo ładne światło. Zmierzyłem ponad 10 000 lumenów. UI jest bardzo ładny i prosty w użyciu. Światło robi się bardzo gorące, więc trzymaj je z dala od noobsów latarki! Oto moja pełna recenzja na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Y-NNggslRgw&t

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2023

    To uproszczona wersja EA01s, nie ma tego upierdliwego Andúrila. I bardzo dobrze! Latarka pracuje tylko w trybie bezstopniowym (ramping mode). Prosty interfejs: jeden klik - on, jeden klik - off. Dłuższe przytrzymanie - rozjaśnianie, ponowne dłuższe przytrzymanie - rampa w dół. Startuje od trybu moonlight. Dwuklik uruchamia turbo, trójklik stroboskop. Świeci bardzo jasno na Samsungu 40T. W zestawie są dwie przejściówki na baterie 21700 i 18650. Domyślnie wchodzi w nią 26650. WAŻNE: nie ma klawiszologii na blokowanie przycisku. Jedyna możliwość by ją zabezpieczyć przed przypadkowym włączeniem to delikatnie przekręcić tylną zakrętkę. Warto, bo dziurę w kieszeni wypali spokojnie. O dziwo działa to bardzo dobrze, wystarczy ćwierć obrotu. Prosta, tania, solidnie zbudowana mała latarka dużej mocy ze światłem rozproszonym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2023

    Dostawa trwała prawie miesiąc, ale było warto czekać. Absolutnie piękne ciemne oliwkowo-zielone wykończenie, dobrze dobrze szczotkowana powierzchnia aluminiowa. Znana konstrukcja jako dawny Astrolux EA01(S), bardzo kompaktowy i przenośny, a jednocześnie potężny „shiner". W pudełku jak oczekiwano sama latarka z zapasem twardej plastikowej rurki na 21700, choć osobiście bym poszedł na 26650 dla dłuższej żywotności. Krótka tuba korpusu na baterię 26350 jest przyjemna, aby uzyskać jeszcze większą kompaktowość, jeśli takie są twoje preferencje. Naturalnie ręczna ulotka, zapasowe pierścienie O i smycz są również. Wiele ustawień do zabawy, aby zachować bezpieczeństwo, daj trochę czasu na ostygnięcie, jeśli latarka jest używana z najwyższą mocą przez długi czas, ponieważ schodzi w dół, pozostaje bardzo ciepły w dotyku. Ogólnie przyjemny dodatek do rodziny Astrolux, być może wybór dla neutralnego zakresu 5000K byłby miły, chociaż ten zimny biały 6500K jest dość standardowy w dzisiejszych czasach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2023

    Bardzo dobrej jakości latarka. Polecam wszystkim. Małe, ale mocne, wygodne działanie przycisku, lekkie. Z rurką baterii 26350 jest bardzo krótka, a masz 10000 lumenów. Czysty reflektor, ładne diody LED. Fantastyczny produkt Astrolux ponownie, po FT03S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2024

    dziękuję banggood i sprzedawcy towar dotarł szybko i kompletnie, jakość latarki jest bardzo dobra i bardzo polecana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2023

    Świetna jakość! Wszystko działa świetnie! Bardzo szybko dotarł do Niemiec! Kupione za 37 euro! Supppper! Dziękuję Baggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2023

    Świetna latarka, mała, ale bardzo mocna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2023

    Dobra lampada, scalda... Ma fa świetnie wygląda z jej 21700 litokala

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • timVIP2
    AU
    28/11/2023

    Astrolux EA04 wytwarza ładną zalewową białą wiązkę. UI jest proste. Podoba mi się, jak obsługuje wiele rozmiarów baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2023

    czas oczekiwania super lecz zamówiłem 2 latarki a dostałem 1 przejściówkę plastikową na inne baterie do tych latarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.69
    • US$27.99
    • US$26.90
    • US$21.24
    • US$22.95
    • US$49.30
    • US$17.99
    • US$160.48
    • US$42.36
    • US$21.99