Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(182)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(182)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/04/2022

    To jest naprawdę ładne światło, ale nigdy go nie zaopatrzyli, więc uaktualniłem i dostałem mini mf01 i jest naprawdę miły i dobry. Mam model z baterią i pierścieniami sparografowymi z 1865 i 21700 dystansami. Szkoda tylko, że światła aux są trochę jaśniejsze, bo wyglądają jak gruchy. Odcień jest świetny. Wyjścia są świetne. Wzorzec wiązki jest świetny. Bardzo zadowolony z zakupu mojego Mf01 mini.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Ari Neo
    ID
    28/12/2021

    Desaign unik, kokoh dan powerfull, Senter ini cocok buat penggunaan yang lama, karena lumen yang tidak terlalu tinggi namun tetap powerfull varian sst40 throw lumayan jauh.. 5000k cocok di daerah yang sering berkabut 👍

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • DonVIP4
    GB
    13/09/2021

    Z pewnością jest bystry. Nie jest zaskakująco mniej jasne, gdy jest używane w komórce 26350. Bardzo mi się podoba. Zbyt łatwo jest przypadkowo wyciągnąć i zgubić gumowy zaczep nad portem ładowania. TIR

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Zajebiste światło, to mój drugi. Najlepszy miotacz środkowy z dużą ilością powodzi. Astrolux to świetna marka za pieniądze. Mam ich około 25.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Für die Größe leuchtet die Taschenlampe wirklich unglaublich weit. Auf den Bildern ist diese die zweite von links in Grau. Schöne Verarbeitung und toller Fokus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    good banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Wspaniały, świetny produkt od Astrolux.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    To światło jest zajebiste. Teraz mam oba EA01, EA01 i MF01mini. Po prostu nie mam dość lamp Astrolux.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Zamówiłem wersję niebieską, XHP50.2 8 lutego, spodziewam się dostawy 14 lutego. 23 marca, nadal nie ma pozycji w magazynie, zmieniłem na wersję SST-40. Otrzymane po 20 dniach. Latarka jest w porządku. (1+5)/2=3⭐️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Kolejna wysokiej jakości latarka Astrolux/Mateminco. Bierze 26650 baterii (21700 i 18650 jako opcja), dobrze leży w dłoni i oferuje wiele ustawień Anduril do wyboru. Kompaktowy i przenośny. Bright, to wersja XHP.50, więc centrum jest tak jasne w trybie turbo. Uwielbiam 🔥🔦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.88
    • US$25.69
    • US$139.95
    • US$69.95
    • US$74.00
    • US$19.00
    • US$19.99
    • US$88.00
    • US$15.99
    • US$13.36
    • US$119.99
    • US$27.11
    • US$14.86
    • US$65.00
    • US$129.95
    • US$65.49
    • US$14.69
    • US$11.99