Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(141)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2022

    15 dni na mój adres! Pudełko jest standardem w systemie emuelec, zdjęcia pochodzą z Galisteu, który jest Brazylijczykiem, który robi potwora w tej dziedzinie gier retro. Sterowanie oczywistymi problemami nie ma symboli PlayStation, więc nie pasuje do menu systemowego. Zwróć uwagę, ponieważ może to być mylące, na przykład przycisk X odpowiada systemowemu przyciskowi Y, B odpowiada A i tak dalej. W grach standardem są konsole. Polecam z pochwałami 👍👍👍

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Doskonały produkt. przybył z wyprzedzeniem i doskonałej jakości. Mojej rodzinie bardzo się podobało, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Produkt dotarł wcześniej niż oczekiwano i w świetnym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Wszystko dotarło do ok. Dzięki Bogu wszystko, co doskonałe i doskonałe jakości jest tego warte i polecam. Kupiłem go 01/08 i przybył 25/08/2022 na Poczcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2022

    Przybycie super szybko i dobrze zapakowane. Wszystko poszło zgodnie z opisem. Jeszcze go nie testowałem, wrócę tu po przetestowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    great product for the price . it has all the games you need

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2022

    Od aktu płatności do otrzymania produktu było 18 dni! Bardzo zadowolony z produktu! Wadą była poczta w regionie, która nie spełniła swojej roli w dostawie! Musiałem iść do centrum dystrybucji i go zdobyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    Bardzo dobry produkt! bardzo dobry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    The cost benefit for this product is very high. It works well and the controls are fairly good. Of course cant compare to original playstation controls, but for less than 50 bucks… it is very good!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    tipzeira

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$119.99
    • US$96.99
    • US$609.99
    • US$142.99
    • US$249.99
    • US$163.99
    • US$134.99
    • US$136.99
    • US$125.99
    • US$162.99
    • US$168.99
    • US$159.99
    • US$136.99
    • US$232.99
    • US$241.99
    • US$103.99
    • US$37.99