Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(307)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(307)
    • 5 Star(298)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Dotarł w dobrym stanie i przed spodziewanym czasem dostawy. Produkt jest gotowy do użycia, wraz z baterią CR2032, instrukcją i jednym zapasowym pierścieniem klejowym do zmiany instalacji, jeśli potrzebujesz. I Zintegrowany to przez CONBEE II zigbee usb - brama w asystentze Home szybko i łatwo (używam DECONZ). Działa doskonale, bardzo zadowolony z produktu: Używam go do włączania światła i jest bardzo szybki: jak tylko go naciśniesz, światło natychmiast włącza swój stan. Możliwe jest również monitorowanie procentu baterii. Materiał jest dobry i wygląda pięknie. Sprawdziłem też zasięg i spełnia wymagania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zamówienie przyszło w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie zgodnie z zamówieniem. Dobra jakość, łatwy do podłączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Szybka wysyłka i ładne opakowanie do Grecji.Zigbee sygnał jest bardzo silny nawet 20 m od hotelu bez przeszkód.Połączony od razu do hubu i działa jak urok.Jego ma 3 funkcje.Pojedyncze prasowanie, podwójne i długie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    22/12/2020

    Działa poza ramką na cc2531 z zigbee2mqtt i asystentem domowym. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    14/05/2021

    Pretty good button. Works with hass+zha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Pracuję z asystentem domowym do automatyzacji, tak dobrze działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo dobry i bardzo ładny produkt za tą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Kupiłem go myśląc, że będzie kompatybilny z Alexą, ale tak nie jest. I tak działa tylko na Mihome

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2019

    Das Xiaomi Smarthome System ist das beste was auf dem Markt erhältlich ist. Überragende Verarbeitung, unendliche Automationen, sowie gute App & dass genialste ist die Cloudfreie Anbindung über die Developer API! Die ioBroker/HomeAssistent/OpenHAB Anbindung funktioniert stets einwandfrei :-) Darüber lässt es sich auch in HomeKit einbinden... Die Ersparnis gegenüber den zertifizierten HomeKit Produkten ist unfassbar und dazu noch die bessere Optik :-) Xiaomi we <3 you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Zamów na Łotwę w ciągu tygodnia, biorąc pod uwagę, że z magazynu w Europie. A skoro wszystko jak zawsze, łączy się z Mihome bez problemów. Kupowałem dzwonek do drzwi. Używam przycisków Mi, które lubię bardziej w wyglądzie i funkcjonowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 791
    • Ft3 088
    • Ft2 700
    • Ft4 597
    • Ft14 383
    • Ft6 420
    • Ft6 564
    • Ft5 260
    • Ft9 030
    • Ft11 707
    • Ft4 169
    • Ft4 681
    • Ft3 861
    • Ft11 974
    • Ft8 498
    • Ft21 637
    • Ft4 784
    • Ft21 409