Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(334)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(334)
    • 5 Gwiazda(325)
    • 4 Gwiazda(7)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2019

    Das Xiaomi Smarthome System ist das beste was auf dem Markt erhältlich ist. Überragende Verarbeitung, unendliche Automationen, sowie gute App & dass genialste ist die Cloudfreie Anbindung über die Developer API! Die ioBroker/HomeAssistent/OpenHAB Anbindung funktioniert stets einwandfrei :-) Darüber lässt es sich auch in HomeKit einbinden... Die Ersparnis gegenüber den zertifizierten HomeKit Produkten ist unfassbar und dazu noch die bessere Optik :-) Xiaomi we <3 you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2019

    Ottimo prodotto marchiato XIAOMI AQARA. Compatibile al 100% con il nuovo HUB di AQARA. Materiale curato e di pregio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Dotarł w dobrym stanie i przed spodziewanym czasem dostawy. Produkt jest gotowy do użycia, wraz z baterią CR2032, instrukcją i jednym zapasowym pierścieniem klejowym do zmiany instalacji, jeśli potrzebujesz. I Zintegrowany to przez CONBEE II zigbee usb - brama w asystentze Home szybko i łatwo (używam DECONZ). Działa doskonale, bardzo zadowolony z produktu: Używam go do włączania światła i jest bardzo szybki: jak tylko go naciśniesz, światło natychmiast włącza swój stan. Możliwe jest również monitorowanie procentu baterii. Materiał jest dobry i wygląda pięknie. Sprawdziłem też zasięg i spełnia wymagania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Easy to configure and operate. Supports 2 actions in HomeKit. Small and handy. Good quality for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zamówienie przyszło w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie zgodnie z zamówieniem. Dobra jakość, łatwy do podłączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Szybka wysyłka i ładne opakowanie do Grecji.Zigbee sygnał jest bardzo silny nawet 20 m od hotelu bez przeszkód.Połączony od razu do hubu i działa jak urok.Jego ma 3 funkcje.Pojedyncze prasowanie, podwójne i długie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    22/12/2020

    Działa poza ramką na cc2531 z zigbee2mqtt i asystentem domowym. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2023

    Szybka dostawa, świetna cena. To nie jest mój pierwszy zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Cóż, to naprawdę dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo dobry i bardzo miły produkt za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.49
    • US$18.47
    • US$35.99
    • US$24.49
    • US$12.99
    • US$499.00
    • US$8.62
    • US$8.99
    • US$10.99
    • US$8.99
    • US$30.99
    • US$55.99
    • US$17.99
    • US$49.99
    • US$27.99
    • US$8.99
    • US$9.69
    • US$14.99