Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(30)
    • 5 Gwiazda(29)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/05/2022

    Idealnie pasuje do szyny prowadzącej Makita Skala kątowa łatwa do odczytania. Najważniejsze kąty mają funkcję automatycznego blokowania. Po drobnej regulacji tej skali (dwa sześciokątne gniazda), dokładne i powtarzalne cięcie są gwarantowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Na torze warto było czekać. Jest dokładny i działa tak, jak powinien. Jakość jest wyjątkowa. Sprawdziłem przedmiot i nie znalazłem żadnych zadrapań. 1- Oto co zrobiłem, aby sprawdzić jego kwadratowość i 45 stopni: 2- Używany Starrett podwójny kwadrat i rysował równoległe linie 3- Wszedł na plac torowy na szynie prowadzącej Makita i narysował linię na 45 stopni, aby przekroczyć linie równoległe 4- Wziął inżynier Protraktor i zmierzyć, czy to naprawdę 45 stopni 5- Bang, to już 45 minut. Zobacz, co się dzieje na zdjęciach. Bawcie się dobrze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2024

    To przybyło w 8 dni. Jak inni, musiałem dokonać drobnej regulacji. Moje jest dość precyzyjne, ale nie idealne. Być może muszę pobawić się nim nieco dłużej lub zmniejszyć moje oczekiwania. Szyna musi być ustawiona pod kątem od materiału roboczego podczas wykonywania kąta prostego z krawędzią i szyną prowadzącą z linii cięcia. Jeśli tego nie zrobisz, będziesz miał problemy. Opisują to w górnym lewym rogu instrukcji i dostarczyłem kilka zdjęć. Mimo to, prowadnica działa jak dźwignia, która może doprowadzić do nieznacznego zsunięcia się pozytywnego zatrzymania z wpustu. Uważam to za nieco trudne, ale jestem pewien, że się przyzwyczaję. Nie możesz po prostu kleić go na desce i wykonać precyzyjnego cięcia. To trochę kapryśne, co, przypuszczam, należy się spodziewać. Dopasowanie i wykończenie są doskonałe. Anodowanie jest podobne do Woodpeckers. Opakowanie było odpowiednie i dotarło nietknięte. Prawdopodobnie użyję opakowania do wykonania systainera. Obsługiwałem, ale nie użyłem wersji Woodpeckers. To nie takie solidne ani ciężkie, ale jestem bardzo zadowolony z niego, biorąc pod uwagę różnicę w kosztach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ckovoor
    IN
    21/12/2023

    Po prostu wykwintne i nie mogę się doczekać, aby go użyć. był dobrze zabezpieczony w styropianu i zewnętrznym kartonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2024

    Obiekt spełnia oczekiwania, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2024

    Doskonałe, 100% polecane, bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2024

    Bardzo dobry produkt solidny i dobrze wykonany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2024

    otrzymano, wszystko w porządku, ale jeszcze nie przetestowano! Mam nadzieję, że zadziała 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2024

    Imponujący sprzęt za tę cenę, przybył przed czasem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    excellent track square. came about 1mm of square on a 55" length of track . but it IS ADJUSTABLE . other then that it's an awesome square. detents have zero play and once you make it 90deg , the rest of the detents were accurate .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$18.99
    • US$185.99
    • US$33.99
    • US$14.99
    • US$56.99
    • US$33.99
    • US$182.99
    • US$5.99
    • US$68.99
    • US$32.99
    • US$7.99
    • US$39.99
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$28.99
    • US$155.99
    • US$13.99