Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2022

    Na torze warto było czekać. Jest dokładny i działa tak, jak powinien. Jakość jest wyjątkowa. Sprawdziłem przedmiot i nie znalazłem żadnych zadrapań. 1- Oto co zrobiłem, aby sprawdzić jego kwadratowość i 45 stopni: 2- Używany Starrett podwójny kwadrat i rysował równoległe linie 3- Wszedł na plac torowy na szynie prowadzącej Makita i narysował linię na 45 stopni, aby przekroczyć linie równoległe 4- Wziął inżynier Protraktor i zmierzyć, czy to naprawdę 45 stopni 5- Bang, to już 45 minut. Zobacz, co się dzieje na zdjęciach. Bawcie się dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Idealnie pasuje do szyny prowadzącej Makita Skala kątowa łatwa do odczytania. Najważniejsze kąty mają funkcję automatycznego blokowania. Po drobnej regulacji tej skali (dwa sześciokątne gniazda), dokładne i powtarzalne cięcie są gwarantowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    excellent track square. came about 1mm of square on a 55" length of track . but it IS ADJUSTABLE . other then that it's an awesome square. detents have zero play and once you make it 90deg , the rest of the detents were accurate .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Bardzo dobrze, bardzo dokładnie. Jest tak samo dokładny w 90° cięciach, jak w innych moich kwadratach. 45-tka idealnie pasuje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Jestem bardzo zaskoczony jego jakością. Detenty nie mają szans i są na miejscu. Trzyma moje ślady Makity bardzo mocno. Definitywnie warte swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Piękny kawałek obróbki podejrzanie blisko do Dzięcioła jeden, ale to nie jest zła rzecz ogólnie bardzo szczęśliwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Znakomity element i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Great quality and a great bit of kit just as good as the branded one

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$345.33
    • US$12.69
    • US$24.99
    • US$42.72
    • US$62.94
    • US$23.99
    • US$49.99
    • US$103.99
    • US$69.99
    • US$99.99
    • US$20.99
    • US$45.99
    • US$59.99
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$218.99
    • US$59.99
    • US$34.64