Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(470)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(470)
    • 5 Star(445)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2022

    Doskonały bardzo zgodny z zamówieniem super szybka dostawa zadziwia mnie, jak dokładne daty. Dla jlb gepard 120 amp super, ale dla mojego Wlttoys 144001 nie działa wentylator, ponieważ jest bardzo niski i musi wpływać na magnesy wewnątrz nosa, ponieważ jestem nowy w obszarze RC. ale w ogóle super spełnia swoje funkcje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Very Good parts

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Przybył za 7 dni. Idealnie napina się na mój silnik JLB Cheetah 3670 i podłącza się prosto do odbiornika. Posiada czarne 2mm śruby. To jest idealne!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Doskonała jakość fana z grzejnikiem. Długość kabla 29 cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2019

    Heatsink fan combo. Fits really good and it's not loose like other cooking systems that I've tried. quality is very nice..I'm very satisfied with the item and delivery time. thanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobra jakość!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2020

    Świetny radiator, działa dobrze. Paczka była świetna i dotarła w ciągu 20 dni pomimo sytuacji z wirusem korona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Super chłodziarka, idealnie pasuje do moich traxxów 4x4 i Skully Wielkiej Stopy. Gorąco polecam.Bardzo dobra cena.THX Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Rozsądny czas do porodu. Zainstalowany na moim nowym JLB Gepard. Dobra robota, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dostawa była problemem, ale w końcu dotarła. Wentylator działał dobrze, ale nie obracał się na silniku pędzla - pole magnetyczne silnika wpływającego na silnik wentylatora. Rozwiązany przez przesuwanie wentylatora jeden lub dwie płetwy od środka. Z pewnym związkiem ciepła działa teraz dobrze, pozwala uruchomić 3s lipo na silniku 7,2v, rozdziera się. Teraz czekam na bezszczotkowe połączenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$11.54
    • US$9.77
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$18.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$52.99
    • US$14.99
    • US$3.75
    • US$15.00
    • US$12.99
    • US$40.99
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$103.99