Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2021

    Ogólnie system jest dobry! Testowany, szybko reaguje. Zbudowana jest solidna. Uwielbiam klawiaturę, czuj się komfortowo. Ale typ USB nie ładuje się nawet wtyczki. Potrzeba poprawy na opakowaniach produktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Szybkie dostarczanie produktu +Bardzo dobry materiał budowlany +Łatwe użycie - Robi się wysokie temperatury - Radio nie ma zbyt dobrej reakcji, i czasami wydaje się być rzucone w wielu miejscach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo go lubiłem, ale nie ma konfiguracji dla portugalskiego (Brazylia) Spróbuję formatować. To przyszło bardzo szybko

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Świetne urządzenie w świetnej cenie. Dostarczone w ciągu 2 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Tablet jest dobry tak długo, jak rozumiesz, co kupujesz. Jest trochę ciężki, ale za tę cenę i rozmiar ekranu nie można oczekiwać, że będzie bardzo lekki. Ekran jest ładny działa dobrze jako tablet, chociaż ma tendencję do zabrudzenia i wymaga czyszczenia, w przeciwnym razie będzie pełny palców. Akumulator jest w porządku za cenę i rozmiar ekranu. Koparka jest trochę trudno się wydostać i jest pytanie, czy i jak dobrze poradzi sobie z oczekiwanym użyciem. Ponieważ jest to tablet z podstawką, jeśli chcesz go używać jako laptopa, prawdopodobnie będziesz potrzebował płaskiej powierzchni, w przeciwnym razie będzie to trochę ryzykowne i ekran się rozpadnie. Klawiatura ma połączenie magnetyczne, które działa świetnie, jest podświetleniem i lekkim i ma świetne uczucie. Myślę, że to najlepsza rzecz, jaką możesz dostać za takie zastosowanie. Nawet jeśli nie planujesz go używać, to na pewno jest wart swojej ceny. To jest wyśmienite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Czas jest na czas, cieszę się. Bardzo dobra sprawa, zwłaszcza jeśli znajdziesz ją na wyprzedaży... Nie ma sprawy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Arrivato in soli due giorni. Soddisfattissima. Il display full HD è veramente immersivo, molto bello. Sistema rapido, si passa facilmente da un app ad un'altra. Audio accettabile ma nemmeno scadente. Ottima tastiera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Działa dobrze, dobry produkt. Nie było tylko wtyczki UE. Bardzo szybka dostawa, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Produkt zgodnie z opisem, dostawa dotarła w 15 dni, bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobrze, 'i rozpoznaję referencje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft148 918
    • Ft72 873
    • Ft170 781
    • Ft104 559
    • Ft294 512
    • Ft114 064
    • Ft95 053
    • Ft107 727
    • Ft47 525
    • Ft98 221
    • Ft66 219
    • Ft126 738
    • Ft88 716
    • Ft52 278
    • Ft59 248
    • Ft52 278
    • Ft167 929
    • Ft12 804