Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(153)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(153)
    • 5 Gwiazda(147)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2023

    Bardzo dobry głośnik bluetooth. Zamówiłem drugi utwór do korzystania z TWS. Wystarczą do słuchania muzyki

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2023

    Ekstremalna jakość dźwięku jak na to, co proponuje, bez zniekształceń i syczenia. Piękne pudełko z diodami RGB, przybyło bardzo dobrze zapakowane, bez usterek. 20 dni do SP. Polecam zakup i sprzedawcę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2022

    dzięki za szybką dostawę i wyobraź sobie statek 1 dzień i otrzymałem go 2 dni później, a moje pierwsze wrażenie z tym głośnikiem To po prostu niesamowite i mogę porównać z najdroższym głośnikiem, który kocham i jestem trochę rozczarowany baterią, to tylko 6h 😔 ale jestem szczęśliwy i może podziękować bangood za ich usługi 🙏😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2023

    Dobra jakość montażu, bardzo dobry dźwięk. Przybył całkowicie wyczerpany, więc naładowałem go i zobaczymy, jak długo wytrzyma bateria.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2023

    Brzmi całkiem nieźle. Wskaźnik ładowania znajduje się tylko z tyłu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2023

    Kupiłem go nad jeziorem Balaton. Moim przyjaciołom też się podobało. Kupił dwa urządzenia, ponieważ były tanie, aby przetestować funkcję interkonektu. To bardzo dobra para par. Nie mógł przejść przez imprezy bez zanurzenia. Kiedy wróciłem do domu, mój wzmacniacz kina domowego nie działał. Przez jakiś czas ta para tworzyła dźwięk do filmów. To stereo, ale te dwa produkty to ułamek ceny stałego zestawu głośnikowego i dają dobre wrażenia. Poza tym jestem w stanie cieszyć się kilkoma doświadczeniami z pokoju, gdy jestem tam, ponieważ jeden gra w sklepie, a drugi przy samochodzie, a jednak gra ta sama muzyka. Zalety połączone: Zmień motyw światła w tym samym czasie, wyłącz oba urządzenia w tym samym czasie. Mogę zaoferować tylko w tej cenie. W każdym razie 2 kawałki brzmią lepiej niż urządzenie i mają więcej możliwości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2022

    super głośnik {

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2023

    Wczoraj, w ciągu sześciu dni, przybył mówca. Pierwszym krokiem po rozpakowaniu było naładowanie baterii, a następnie jej przetestowanie. Jest to solidny, wytrzymały kawałek o wykwintnym wykonaniu, dobrym uchwycie i mocno siedzi na podeszwach z gumy. To mocny, dynamiczny i czysty dźwięk, bardzo głośny w pomieszczeniach, nie próbowałem niczego na zewnątrz, kiedy pogoda się poprawia. To zabawne mieć różnego rodzaju efekty świetlne dla kogoś, kto to lubi. Więc nie żałuję.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2023

    Bardzo mi się podobało, perfekcyjnie! Dźwięk jest bardzo dobry, a także bardzo piękny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2023

    Nienaruszone pakowanie to szybka dostawa. Ten produkt spełnia moje oczekiwania. Nie wymyśliłem jeszcze niespodzianki wśród muzyki na karcie pamiątek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$63.99
    • US$35.99
    • US$103.99
    • US$75.99
    • US$17.99
    • US$25.99
    • US$25.99
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$216.99