Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(560)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(560)
    • 5 Star(528)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2020

    Używany do budowy własnych świateł na Yama Petrol Buggy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    W końcu dostałem lampę, którą zamówiłem dawno temu, dobrze wygląda na mojej ciężarówce chłopców i może zmieniać tryb światła i włączać i wyłączać z trzeciego kanału na swoim nadajniku. Solidny metal, ale i tak zainstalowałem go w jego skorupie, by lepiej go chronić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Štvorica LED svetiel na kovovej základni pre 1/10, ale hodí sa i pre 1/12, pripadne aj menšie. Zvoliť možno tieto kombinácie 4 svetiel: 2 x červená 2 x modrá / 4 x biela / 4x oranžovo-žltá / 4x modrá. Rozmery: 105 x 20 x 37 mm. Pracovné napätie: 4,8-6V. Dĺžka elektrického vedenia 29 cm. Ovládanie cez Ch3, alebo momentovým tlačítkom sa postupne nastavujú módy svietenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Dobry & jasny / Zamontowałem go na moim ZD Racing 1/8 MT-8 do jazdy @ noc. Fajnie 😎 ugryźć jedną rzecz, której nie lubię. Na początku światła zawsze zaczynają się w trybie mrugania. Więc najpierw muszę zmienić go na trwale piorunujący.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Absolutnie niesamowite! Są trochę za duże jak na RC jak 1/16, ale mają świetną funkcjonalność. Mały przycisk z tyłu tablicy umożliwia różne wzory, mruganie, stałe itd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    Hey i like it, its seems cool and its bright enought

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2017

    Chandelier - fire. Shines well. Only lattices are weakly attached.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2016

    * Serious Dealer. * Fast Shipped. * High Quality Product with Strong build aluminum bar. * Very bright light.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Zamówiłem te światła 30 sierpnia i dotarł 3 września. Przysłano go z Hiszpanii. Więc dostawa w ciągu tygodnia jest dobra. Światła mają 6 trybów migania. Możesz przejść przez tryby migania poprzez przełącznik z tyłu. Światła umieszczone są w obudowie z tworzywa sztucznego (oprawy) i metalowej (ramka montażowa). Niestety nie pochodzą one z orzechami M#. Ty dostajesz tylko śruby. Musiałem znaleźć nakrętki, aby móc przymocować światła na dachu mojego ZD Racing 9116 (patrz zdjęcia). Zobacz recenzję tego produktu na moim kanale Youtube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Świetne światła!!! Niesamowite modi do włączenia, różne mody migające i jeden ON i jeden OFF modi. Świetna rzecz, dobra cena za pieniądze! Dobra robota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$23.09
    • US$2.99
    • US$50.99
    • US$16.16
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$8.07
    • US$20.78
    • US$3.44
    • US$43.88
    • US$16.99
    • US$36.99
    • US$14.99
    • US$0.99
    • US$12.99
    • US$6.99
    • US$7.99