Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(705)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(705)
    • 5 Gwiazda(685)
    • 4 Gwiazda(15)
    • 3 Gwiazda(4)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Jestem z MG i nie byłem opodatkowany. Kupiony w dniu 07/28/21 i dotarł w dniu 08/18/21, znacznie przed terminem. Super szybka dostawa. Produkt trafił prosto i zapieczętowany. Podręcznik jest w języku angielskim, ale jest dość intuicyjny i łatwy do zrozumienia. Odnośnie do dokładności trendy, to jest BARDZO dobre, przetestowałem wszystkie funkcje i wszystko jest ok. Jedynym zastrzeżeniem, jaki czynię jest pomiar bieli ściany w słońcu, co pozostawia trochę do życzenia w odległości powyżej 7m, co jest super zrozumiałe. Ale udało nam się obejść tę sytuację, poprzez zacienienie miejsca, gdzie jest celowany laser. W przeciwnym razie nie mam nic do narzekania na produkt i sprzedającego. Super polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Paczka przyszła za szybko. Niesamowita jakość materiału. Dokładne pomiary. Sugerowane bez zastrzeżeń

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Jakość konstrukcji jest doskonała. Potrafi dokładnie zmierzyć wymiary. Ten laser ma wartość dla pieniędzy. Doskonały sprzęt, doskonały wyświetlacz i sprawia, że działa idealnie z dokładnością milimetrów, funkcje są doskonałe i angielski podręcznik jest polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Laserometr jest dobry, ale mały. Lepiej jest trochę większy, bo łatwo go zgubić. Jest dobry również dla dzieci, bardzo łatwy do nauki, jak zmierzyć z nim. Kąt jest na górze i mały, nie jest odpowiedni dla osób z szkłami. Proponuję dla całych ludzi, nie dla profesjonalnych pomiarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Doskonały produkt, dokładnie mierzy i jestem mto zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2019

    Great quality of item. Aluminum body with amazing small size like a small cigarette lighter. All functions as description, bright display but symbols are very small, because display is small too :) Accurate measurements according item description +- 3mm on all working distances. Delivered with full English manual.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Dobra jakość, działa zgodnie z opisem i nie znalazłem problemu. Mam nadzieję, że nadal działa poprawnie. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2023

    Lekki i dokładny zgodnie ze specyfikacją. Podręcznik w języku chińskim i angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Dobrze otrzymane szybko dostarczane, dobrze zapakowane pozostaje tylko spróbować dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Mój najlepszy zakup w tym roku do tej pory.. Bardzo wygodny i łatwy w użyciu. Mając nadzieję, że wewnętrzna bateria wytrzyma co najmniej 1 dzień użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$67.99
    • US$126.90
    • US$51.95
    • US$49.99
    • US$9.99
    • US$42.99
    • US$38.99
    • US$22.99
    • US$11.99
    • US$35.99
    • US$21.99
    • US$19.99
    • US$19.80
    • US$9.49
    • US$11.99
    • US$13.99
    • US$11.99
    • US$22.99