Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(33)
    • 5 Gwiazda(28)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2023

    Szybka wysyłka, dobra jednostka po prostu testuję, ale do tej pory działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Cześć, za tą cenę nie mogę narzekać, ale spójrz co jest w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Wspaniały mały tuner, kupiłem, ponieważ wewnętrzny tuner mojego Yaesu ft450 był bardzo ograniczony do tego, co będzie dostroić. ATU-100 dotarł cały i zdrowy w małym opakowaniu, ale dobrze owinięty folią bąbelkową, po otwarciu przeszedłem do ładowania przez USB, aż światło zgasło. Podniosłem radio na szczyt wraz z wielopasmową anteną pionową Sx-80, z którą Tuner poradził sobie z każdym pasem 3,5-50mhz i próbowałem nawet dostroić górne pasmo 1,8mhz coś, do czego antena na pewno nie była zaprojektowana. Łatwość z SWR blisko 1.2.1, oczywiście pomimo dostrojenia anteny, nie była dobra w wydajności. Ten Mały ATU zaskoczył mnie, jest bardzo szybki, chociaż dostarczany bez żadnych instrukcji operator Radio Ham poradzi sobie z tym bez żadnych trudności, ale nastroiłem z około 30 watów i nośnika z fm, Wiem, że ma 100 watów, ale przewietrzyłem na bok ostrożność, raz dostroiłem do 100 watów SSB bez żadnych problemów. Sprawdziłem wyświetlony SWR z tego, co powiedział FT450, i nie było rozbieżności. Czy polecam ten produkt, Tak dla kosztów nikt nie może narzekać i wydajność, biorąc pod uwagę jego okazję, chciałbym, jeśli trzeba kupić ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2023

    Jak na jego cenę, jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2022

    Nastraja mój Longwire od 80m-10m szybko. i Tunes mój 5 Band pułapki pionowej szybko, jak również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Po prostu dostarczona szybciej niż się spodziewaliśmy. I to działa. Bardzo. Dobrze, mini. Tuner. i.. I. Polecam. 100 procent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Great piece of equipment. In a few seconds fixes high SWR at a lower level that I managed to obtain with the previous, manual, tuner. Follows in real time modifications in antenna SWR (rain, ice) and fixes that. Has an efficiency indicator: amount of power arriving to the antenna. Quite OK!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2024

    Wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2024

    Bardzo skuteczna, solidnie zbudowana atrakcyjna jednostka, polecana. Pracuje bez problemu z mocą 100W. Szybka tunerówka. Śliczny, niewielki panel przedni. Bateria o długim czasie działania. Jednakże, aby poprawnie działać, wymaga około 5-6 efektywnych watów FWD, przynajmniej w mojej jednostce. Nie będzie wówczas tunerować z mocą 5W RTXs (817) o umiarkowanej SWR, ponieważ moc FWD przed strojeniem jest niższa niż 5W. Przy ustawieniu RIG na 8W na 991a, strojenie jest odpowiednie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$48.29
    • US$35.36
    • US$17.99
    • US$2.99
    • US$23.74
    • US$11.49
    • US$11.99
    • US$5.99
    • US$5.99