Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Product corresponds to the description. Did it tested, works flawlessly. Quality is good We recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Produkt ten jest w dobrym stanie i szybko. Jakość jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo ładny, kompaktowy tester baterii. Czytanie jest dokładne, jak porównałem to z moim multimetrem Fluke - dobry zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Produkt jest OK, wyświetla dokładnie całe napięcie baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Malutki i obiecujący.... Szybka dostawa 14 dni (Ateny, Grecja)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Tester do sprawdzenia ładunku akumulatora 1. 3.7 V: 18650, 16340, 14500, 10440, 21700 1.5 V: AAA, MN2400, R03 AA, HP7, MN1500, UM3 C, HP11, MN1400, SP11, LR14, UM2 D, HP2, MN1300, SP2, R20, UM1 3. 9V: PP3, MN1604,6F22,006P Dobrej jakości produkt. Zalecane do profesjonalnego i hobbystycznego użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Build quality feels good. Accuracy is good for the 1.2V - 4.8V side (0.01V difference to the multimeter). Tested with Ni-Mh 1.2V rechargeable and 3.7V li-ion rechargeable batteries. However, accuracy is pretty bad for the 9V side. (0.8V or ~10% difference to the multimeter). This functionality is practically unusable. Ease of use is great, much better than the multimeter. Great for quick voltage check. Size is also great, it fits in my battery box easily. It arrived in about 2 weeks (16 days). Still not great, but much better than some other (8 week) shitty shipping services from China. No problem with EU duties and VAT, arrived directly to my house .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Zajęło to 17 dni. Jest mniejszy, niż myślałem. To działa jak każdy inny tester. To tylko test napięcia, niestety nie prąd. Przynajmniej napięcie jest wyświetlane cyfrowo. Potrafi przeskanować prawie każdy pierwiastek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Tester pojemności baterii działa bardzo dobrze. Wrażliwość jest również bardzo dobra. Jestem bardzo zadowolony z tego Testera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$69.29
    • US$48.29
    • US$46.88
    • US$199.99
    • US$74.99
    • US$9.99
    • US$105.99
    • US$58.99
    • US$109.99
    • US$11.49
    • US$14.99
    • US$39.99
    • US$12.69
    • US$57.74
    • US$28.86
    • US$48.50
    • US$33.99