Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(228)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(228)
    • 5 Star(207)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Niesamowita konsola podręczna. Jest to najlepsza dostępna obecnie konsola w stylu Gameboya. Ceny Banggood są konkurencyjne, a produkt został wysłany szybko i dotarł w idealnym stanie. Polecam oglądać niektóre recenzje / tutoriale online, aby zobaczyć, jak niesamowita jest ta konsola. Po prostu upewnij się, że kupujesz karty SD dobrej jakości, aby zastąpić te, które są preinstalowane, ponieważ są bardzo złej jakości i zawiedzie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Ekran jest znacznie lepszy niż RG351P, waga i rozmiar jest trochę więcej, nie tak kieszeni przyjazny, ale komfortowy, dźwięk jest świetny (nie stereo, ale bardziej wyraźny i głośniejszy niż 351P). Drewniany wzór plastiku wygląda jak prawdziwe drewno, bardzo ładne, guziki są tak, jak się spodziewałem, idealnie klikające, nie za trudne, nie za miękkie. Zintegrowane WiFi!!! Ochrona ekranu w zestawie! W pełni zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Montaż i materiał są wysokiej jakości i doskonałe. Ekshibicjoniści są przepiękni. Włożyłem wysokiej jakości kartę micro SD i zainstalowałem na niej Emulację 351EC. Po tym jest o wiele lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    solid construction, a beautiful screen, and passable software. I will enjoy tinkering with this bad boy. it feels nice in the hand, but there is eventual cramping, but that should be normal. The PS Vita made my hands cramp up to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Wspanialy produkt! Działa świetnie, przyciski są dobre i gra tak wiele klasycznych systemów, że teraz mogę ponownie przeżyć swoje dzieciństwo. Muszę tylko stwierdzić, że pudełko jest lekko uszkodzone na górze, ale urządzenie działa dobrze i nie jest uszkodzone, to się liczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Delivery time was about 12 days to Germany. No trouble with customs duty. Keep in mind that the black colour is some kind of transparent black. The device is working so far very good. I applied ArkOS. Installation of an individual OS is very easy, several tutorials for this are available on YouTube. Games which requires a higher processing power (especially PSP Games) are working ok, but in some cases not enjoyable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Dopóki gra ps1 działa bardzo dobrze niektóre gry będą musiały zostać zastąpione, ponieważ występują jakiś problem, jest po prostu umieścić kartę pamięci na komputerze i wymienić. To stało się Mario do Snes po tym jak dokonałem wymiany zadziałał idealnie. Podmieniłem też pamięć i karty systemowe, 351elec.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Urządzenie przybyło naprawdę szybko, wygląda na bardzo cenne i działa od razu. Nie sądziłem, że mogę po prostu skopiować gry na nim, a urządzenie je rozpozna, ale tak jest. Wyświetlacz jest ładny, a przyciski są logicznie regulowane, i mają przyjemną czułość ciśnienia. Dodatkowy film ochronny został dodany dobrowolnie, co uważam za bardzo pozytywne. Zawsze lubiłeś to robić, prawda

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Almadan önce uzun süre araştırmıştım, beklediğimden çok daha iyi çıktı. Malzeme kalitesi, ağırlığı ve içeriği oldukça başarılı. Retro oyun meraklıları kaçırmasın.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Produkt jest bardzo ładny i pozwala na odtwarzanie wielu gier w jednym urządzeniu. Sterowanie jest bardzo wygodne. Szczególnie opcja przesyłania nowych gier jest świetna. Dostawa również była bardzo dobra. Parcel przybył pierwszego dnia. Nie było żadnych problemów na urzędzie celnym. Rekomendujemy go!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$118.95
    • US$146.99
    • US$134.99
    • US$40.24
    • US$44.99
    • US$139.99
    • US$34.99
    • US$107.40
    • US$107.99
    • US$92.99
    • US$236.99
    • US$472.99
    • US$149.99
    • US$149.99
    • US$149.99
    • US$179.99
    • US$129.99
    • US$104.99