Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2021

    Bardzo dobre breloki są grube i ładne, ale opakowanie jest trochę denerwujące, ponieważ musisz ciągnąć każdą breloczek indywidualnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Absurd, paczka dotarła uszkodzona z amerykańskiego magazynu, nigdy nie widziałem gorszego traktowania produktu (zdjęcie). Klucze są dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Klawiatury mają bardzo wysoką jakość i jak mówi nazwa Neon, są w fajnych kolorach z napisem „neon". Szybko przyzwyczaiłem się do układu EurKey, ponieważ używałem wcześniej niemieckiego układu ISO-DE z öäü, więc angielski układ nie stanowi dla mnie problemu. Klawiatury są dobre i dostarczono dokładnie to, co widziałeś na zdjęciu. Zainstalowałem nasadki na Royal Kludge 84, które również kupiłem na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Wreszcie po 2 miesiącach i tygodniu oczekiwania, moje klucze dotarły. Z tego co zrozumiałem, powinno to mieć 1 miesiąc i kilka dni, ale celnicy przeszli coś ekstra, co jest niezwyczajne. Ale Banggood zdołał się upewnić, że dotrze do mnie bez dodatkowych kłopotów. Dziękuję za to, dziękuję sprzedawcy. Zadowolony z tego, co otrzymałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Bardzo dobrze, to w zasadzie Gmk, poza sztuką gmk i materiałem, to jest pbt podwójny strzał, a GMk to abs podwójny strzał, Nie zarabiam na oregano ale to jest bardziej huk dla ciebie, jeden problem jest to, że jest trochę krwawienia ale tylko z naprawdę jasny rgb, inne mądre 10/10 polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Mam breloczki, ale niektóre z nich są w gniazdku, ale rzecz w tym, że nie chcą dać mi drugiego i nie chcą mi dać wszystkich pieniędzy! Nalegają, by oddać mi tylko 40% pieniędzy Szczerze mówiąc nie jestem zadowolony z mojej pierwszej próby z Banngood, dzięki Bogu, że te nakrętki były na sprzedaż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Naprawdę ładny zestaw breloczek. Wymieniłem klawisze na moim profilu Gamakay TK68 na profil Cherry i muszę powiedzieć, że wolę niższy profil. Materiały są również doskonałe, naprawdę my

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Wygląda niesamowicie, dostarczone na czas, biorąc pod uwagę okropną pogodę w moim kraju w czasie dostawy. Wygląd i uczucie jest niesamowite i są one radością do pisania na.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Był w idealnym stanie. Jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Cool GMk klon i jego również tanie (win wygrać tutaj)to wygląda bardzo podobnie jak te gmk są podwójnie strzał. Ogólnie naprawdę dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.99
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$62.99
    • US$49.99
    • US$21.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$12.99
    • US$89.99
    • US$49.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$29.99
    • US$61.99
    • US$45.99