Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(184)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(184)
    • 5 Gwiazda(165)
    • 4 Gwiazda(10)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(3)
    • 1 Gwiazda(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    Good quality product but not 1 week delivery!!! If standard shipping is choose you'll still have to wait 3 weeks till delivery... disappointed... If I choose to pay more for delivery fees than I would buy a more expensive product in the end and there would not be wise!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    No updates after dispatch. But arrived within 5 days from Spain after ordering. Complete: 2 usb cables, 1 hdmi cable and 1 remote control included in box. Small, nice looking unit. Just one click on box now to switch peripherals between home desktop and work laptop, perfect. More cables on the desk, but black, so not too distractive. Photos tells the rest.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    To dość wyrafinowany kawałek metalu!!! Zdziwiłem się, że za takie pieniądze to nie jest jakieś małe plastikowe pudełko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Przełącznik działa bardzo dobrze. Plusy: Sprawa jest metalowa, a nie tania plastikowa. Działa bez zewnętrznego zasilania. Ma wiele złączy. 2 dodatkowe kable USB. Cena jest najlepsza. Wady: nic, aż do teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Szybka wysyłka, przybył w około 8 dni, bardzo wygodne dla tych, którzy mają problemy z przestrzenią i którzy nie mogą zainstalować więcej monitorów.Bardzo proste w użyciu i instrukcje w języku angielskim, ale bardzo intuicyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Opakowania mogą być uszkodzone, ale nie zostały uszkodzone. Używam go od kilku godzin i jak na razie nie mam żadnych problemów. To było proste ustawienie i działa bezproblemowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Szybka wysyłka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo zadowolony, mogę polecić. Termin porodu był bardzo krótki, dopóki nie byłem mile zaskoczony. Alarm działa niezawodnie, nie spodziewałem się takiej funkcjonalności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo dobra jakość, opis przedmiotu jest dokładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Otrzymane w ciągu 9 dni od wysyłki. Najszybsza paczka z Chin. Produkt jest bardzo dobry, polecany. Używany na myszce Wi-Fi i monitorze 4k.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$36.99
    • US$45.99
    • US$20.99
    • US$25.99
    • US$6.99
    • US$9.59
    • US$16.99
    • US$14.99
    • US$13.99
    • US$11.99
    • US$8.59
    • US$8.29
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$9.99
    • US$10.99
    • US$6.99