Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Dobry wieczór, Produkt przybył z mniej niż 30 dni roboczych zakupiony dzień 29/12/2020 i dotarł 22/01/2021. Bardzo zadowolony z zakupu, zrobiłem kilka testów i na początku wszystko jest ok. Wykonam jeszcze kilka testów i za kilka dni wrócę, by podać więcej informacji.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Accurate Description. Item seems to be of a very good quality. Needs to be tested on the field, but it looks quite steady.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Otrzymany w czasie dzięki do wykonania poziomu spawania w każdym przypadku bardzo ładny model z dość dużo akcesoriów jeszcze dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Dostawa opakowań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Super szybka dostawa, dostawa w 5 dni Do tej pory zrobiłem jeszcze kilka połączeń Super Indica

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Máquina muito top,, comprei na quinta feira dia 24/06 e chegou na terça dia 29/06, recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Wszystko poszło dobrze i bardzo szybko. Wielki orodukt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Będzie tu za trzy dni i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    To naprawdę dobra maszyna za tą cenę. Mam opcję podatku wliczonego, żadnych problemów celnych, przywożono ładunek od czasu do czasu w około 10 dni. Polecam każdemu. Nie ma problemu z mocowaniem włókien, ale sprawdziłem mocowanie pod kątem bardziej precyzyjnych cięć, i sprawdziłem mocowanie na więcej litego niż jakiekolwiek inne urządzenie. Laser na nim jest bardzo silny i dobrze odczytuje licznik mocy. Maszyna do odzyskania

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt Zgodnie z opisem. Precyzyjna, bezstratna, szybka, super wydajna bateria 🔋. Łatwy w użyciu, dobry do wysokiej pracy. Koszt korzyści w pełni zatwierdzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft166 789
    • Ft54 952
    • Ft30 528
    • Ft18 315
    • Ft61 058
    • Ft12 087
    • Ft13 043
    • Ft10 988
    • Ft30 528
    • Ft148 807
    • Ft192 341
    • Ft89 339
    • Ft283 863
    • Ft85 483
    • Ft8 240
    • Ft12 820
    • Ft39 992
    • Ft11 599