Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Otrzymałem produkt, ale nie o taki kolor prosiłem, są niebieskie i zamówiłem srebrne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dobrze przybyły i w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Bardzo miły i przydatny do majsterkowania i hobby! Dobra jakość, każdy arkusz jest wyposażony w (niebieski) osłonę zabezpieczającą. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2019

    O artigo vem com o espelhado protegido e chegou bem. Bom artigo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • nevVIP5
    AU
    09/10/2020

    Są doskonałe do produkcji modeli itp.. Dobre lusterko. Przybyło dobrze zapakowane i w idealnym stanie. Szczęśliwa z tym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Dobry stan nieaktualne opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    These are excellent if you can cut them appropriately, otherwise, they will not look good at all. The best way is to have a laser cutter or a big cutting edge with an offset of 0.2 mm or less. They will be perfect and you can join them seamlessly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2019

    He recibido los 9Pcs 15 × 15cm Hojas de espejo cuadrados sin vidrio Espejos adhesivos para decoración de la casa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2018

    Useful to put up a mirror surface anywhere by just sticking it on. You can cut according to the size you need. The possibilities are endless.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Produkt był dokładnie zgodny z opisem. Chciałbym, żeby oczekiwania wysyłki były jaśniejsze podczas zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,780
    • Ft1,269
    • Ft4,237
    • Ft3,934
    • Ft4,240
    • Ft906
    • Ft6,057
    • Ft5,754
    • Ft1,944
    • Ft2,117
    • Ft4,237
    • Ft5,146
    • Ft3,026
    • Ft5,448
    • Ft2,420
    • Ft3,631
    • Ft2,420
    • Ft3,631