Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/05/2020

    To jest bardzo dobra torba Heavy Duty Quality. Bardzo ładny, gruby wodoodporny materiał Bardzo dobrze wykonane i uszyte.. Mam kilka torebek 511 500D Ale muszę powiedzieć, że to ma o wiele lepsze materialne 900D i dużo trudniejsze niż te same 511. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu Pasuje do wszystkich celów na zewnątrz Camping Hunting łowiecki Wędrówka Torba przetrwania Wiele dostępnych schowek. Wspaniale! 👍👍👍 10/10 Bardzo polecam tę torbę Dla każdego, kto chce wysokiej jakości produkt To mogą zabrać wszędzie, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Bardzo dobra jakość produktu, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Materiał jest bardzo wytrzymały, ma kilka partycji, aby lepiej zorganizować sprzęt i niektóre szczegóły zostały dobrze przemyślane. To powinno wystarczyć na długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Zielone Oedi, dostarczane na czarno, po ponad 30 dniach oczekiwania. Dobry produkt, lepszy niż myślałem. Tylko, że kolor go nie lubił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Wysokiej jakości torba. Wiele schowków w magazynach. W dolnej części znajdują się otwory do odprowadzania wody. Dlatego też wodoszczelność nie jest. Mimo to jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobry stosunek ceny do jakości. Przyjechałeś wcześniej niż planowano. Jestem zadowolony z produktu i polecam go. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    Świetna torba do tego celu, w jakim została zakupiona.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Jr7VIP1
    CY
    17/05/2021

    gd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Very good quality of the material. I like the numerous pockets.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Klasa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.31
    • US$15.99
    • US$88.92
    • US$10.34
    • US$32.99
    • US$15.99
    • US$61.20
    • US$10.38
    • US$23.59
    • US$24.24
    • US$45.99
    • US$5.99
    • US$19.62
    • US$11.05
    • US$8.07
    • US$12.69
    • US$3.99
    • US$17.31