Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2021

    Dobrze, ale z 2006 roku Camry jest o wiele większa niż dekoracje, w tym GPS Lin przybył 7 dni temu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2018

    Aparelho de excelente qualidade e o melhor custo beneficio do site Banggood. Produto perfeito e ainda vem com camera de ré junto Demorou apenas 17 dias até o Brasil Recomendo produto e o site a todos!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    muy buen servicio llegó muy rápido buena calidad de producto y excelente atención del vendedor recomendado

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2019

    works perfectly. obviously you get what you pay for so it’s not super responsive but it’s does the job! I connected my iPhone and it mirrors the screen perfectly with no set up at all!! perfect for sat nav and YouTube!! recommended!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2019

    Chegou antes do previsto. Ainda não testei mas parece muito bom.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2018

    They work impeccably, they are of very good quality, and very useful.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    llegó de 30 dias, es como se muestra en la publicidad. se los recomiendo .Bueno, Bonito y Barato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    its good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2019

    está muy bien entro ala perfección en el espacio de mi auto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    received today packing is poor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$149.99
    • US$16.16
    • US$449.99
    • US$79.99
    • US$129.99
    • US$149.99
    • US$119.99
    • US$499.99
    • US$209.99
    • US$56.58
    • US$154.99
    • US$159.99
    • US$315.30
    • US$142.99
    • US$21.93