Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(86)
    • 5 Gwiazda(80)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Produkt dostarczany w idealnym stanie i przed terminem. Zakup dokonany w dniu 19.06 i dostawa w dniu 16.07. Wydaje się, że wykonuje swoją pracę i pozostaje sprawdzić, czy rzeczywiście spełnia w praktyce. Polecam zakup produktu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2023

    Szybko dotarł w dobrym opakowaniu. Wygląda dobrze, myślę, że jakość jest również dobra do oglądania. Bardzo przydatne narzędzie dla majsterkowicza. Stosunek ceny do wartości jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    very poor quality control one cutter not usable very hard to get a sensible response

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Naručeni alati su dostavljeni uredno , vidljivo na fotografijama. Alati su odlični za hobiste. Lp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2019

    Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood. Recomendo a todos na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2019

    Produto ok. A unidade de 35mm veio com um dos dentes já quebrados. Em anexo fotos do problema.Pedi o reenvio, ou o reembolso dessa unidade. Vamos ver se a banggood irá prestar um bom atendimento quanto a este problema.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Grąžtų rinkinys didelio diametro kiaurymėms metale gręžti. Geras kainos kokybės santykis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • george
    CY
    04/06/2020

    Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • george
    CY
    12/03/2020

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • george
    CY
    04/03/2020

    Thanks!!!!!!!!!!!!1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.72
    • US$29.99
    • US$9.99
    • US$10.88
    • US$27.99
    • US$33.52
    • US$7.98
    • US$23.09
    • US$41.39
    • US$27.59
    • US$12.05
    • US$29.89
    • US$33.99
    • US$9.99
    • US$12.64
    • US$13.76
    • US$10.99
    • US$10.99