Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(351)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(351)
    • 5 Star(322)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Nie wiedziałem, że jest na 1., więc mam więcej na zamówienie, ale to naprawdę ładne opony. Są trochę jędrne, ale będą pracować w moim samochodzie. Tylko czas pokaże, jak długo trwają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wydaje się być dobre, ale malarstwo nie jest dobre. Części szczotki do bólu Red Brush były naklejone na farbę. Głębia hexa z tyłu nie jest zbyt duża, głębokość wynosi tylko około 3-4 mm. Jakość gumy i nici, konstrukcja nici i konstrukcja obręczy jest dobra i jak pokazano na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Opony przyszły do mnie dość szybko, przed terminem wysyłki, guma jest dość twarda jak tak, że na suchym asfalcie i nawet trochę mokra przez rodzaj rysunków powinna być chłodna, Nie podobało mi się to przepaść, w której 12mm szumowy adapter przechodzi pod ciśnieniem i nie wiem, czy uda mi się je usunąć ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Produkt dobrej jakości, jednak nie zwróciłem uwagi na reklamę. Wartość była na jednostkę i z tego powodu otrzymałem tylko 1. Dotarł w 20 dni z Chin do São Paulo. Średnica wynosi 65 mm zgodnie z zapowiedzią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Miły zabrał ich tylko na spacer po moim hbx1689 dopóki nie dostanę kleju do opon zobaczę jak sobie poradzą na zjeżdżalni o mocy 50mph ale jak na razie dobra guma na oponach drogowych

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Muy buenas llantas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    To wszystko przyszło szybko w 11 dni. Byłem już pod drzwiami, 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    jeg bestilte 4 dæk og jeg fik kun et

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bom aspecto iguais aos anunciados. Borracha aparentemente de boa qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 601
    • Ft2 914
    • Ft1 504
    • Ft2 619
    • Ft10 174
    • Ft3 097
    • Ft3 402
    • Ft4 540
    • Ft2 389
    • Ft9 082
    • Ft11 468
    • Ft980
    • Ft5 667
    • Ft65 225
    • Ft7 863
    • Ft4 258
    • Ft2 488
    • Ft6 431