Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(267)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(267)
    • 5 Star(243)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2022

    Точечная сварка подойдёт для. тех, кто занимается моделированием, собирает самоделки, аккумуляторные батареи. В комплекте сам блок с двумя щупами, кабель для зарядки, две термоусадочные трубки и пластины для монтажа батареи. Включается с помощью длительного нажатия. Затем с помощью короткого нажатия можно ступенчато регулировать уровень тока. При переключении светодиод мигает - первая степень - один раз, вторая - два, и так далее... Перед использованием лучше зарядить до полного свечения светодиода. Пробовал сварить пластины, держатся хорошо. Для работы используйте термоизоляционный коврик, иначе повредите поверхность стола )))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Świetnie współpracuje z cienkimi niklowymi paskami, które są dostarczane ze spawarką. Przetestował go na akumulatorze ze śruby maszyny i działa ponownie. Nie dodawaj zbyt wiele pewności na szpilkach, to działa najlepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Korytarz jest bardzo szybki i dostarczany przed oczekiwaną datą.Kocham Banggood prawdziwą firmę.Zdecydowałem się kupić tylko od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Przedmioty dotarły na czas, ale nie działały. Nie uruchomi się ani nie przeciąży. Skontaktowałem się z Banggoodem i dostarczyłem wymagane informacje. Banggood zwrócił mi cenę zakupu. Znakomita obsługa klienta! Zamówiłam podobny produkt w Banggood. Będzie nadal kupować od tej firmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BDRVIP5
    HU
    14/01/2022

    To idealne miejsce na hobby. Przed użyciem należy w pełni naładować baterię!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Działa świetnie, sterowanie jednym przyciskiem. Wbudowana bateria ułatwia przenoszenie. 6 trybów. Polecam kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo mi się podobał, 👏👏👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dotarł w idealnym stanie i jest jak opisano / na zdjęciach. Nie przetestowałem go jeszcze na akumulatorach, ale przygotowanie wydaje się w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Przybyli w 7 dni, dobrze zapakowali, zajęło 1 godzinę zanim światło zaczęło świecić, by wskazywało, że ładuje. Co najmniej 1 metr taśmy spawalniczej. Wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Produkt przybył teraz pakiet zawiera wszystko, co jest podane w opisie Zastrzegam sobie, aby zrobić kolejny przegląd działania produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.99
    • US$45.99
    • US$96.66
    • US$49.99
    • US$57.99
    • US$29.99
    • US$189.99
    • US$299.99
    • US$135.99
    • US$53.99
    • US$11.54
    • US$15.95
    • US$58.89
    • US$70.82
    • US$13.05
    • US$13.79
    • US$13.86
    • US$15.99