Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2022

    Tylko jeden przekaźnik napędzany skrętem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Myślę, że jest to najbardziej wszechstronny gadżet w zdalnym materii.Może być stosowany w 1000 DIY projektów.Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2016

    Watch the video. Easy to wire-up once you learn how-to...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Bardzo dobry pilot zdalnego sterowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    W porządku, to przyszło szybko. To działa dobrze, dobrze działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2016

    Normalnie jestem oświecony, chyba mi się trochę polepszył komfort pisania tych bzdurnych komentów, żeby tylko dziesięć pointów przycebulić na kolejny nikomu niepotrzebny wyrób a może półwyrób od pingpongów. Joł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2016

    Właśnie po to by mieć takie coś nauczyłem się języka pingpongów i teraz jestem gość, Towar spełnia wszystkie moje oczekiwania i nieoczekiwania więc jestem bardziej niż zadowolony. A tak poza tym to stół z powyłamywanymi nogami. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2016

    Polecam także film "Obywatel X" - wprawdzie amerykański, ale o historii "wampira" z Rostowa nad Donem. Naprawdę mocne kino.? Obejrzałem "Wściekły" bardzo dobry. Tobie polecam Trójkąt Bermudzki, Wielki Szu, Prywatne śledztwo. Pozdro?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2016

    Polecam także film "Obywatel X" - wprawdzie amerykański, ale o historii "wampira" z Rostowa nad Donem. Naprawdę mocne kino.? Obejrzałem "Wściekły" bardzo dobry. Tobie polecam Trójkąt Bermudzki, Wielki Szu, Prywatne śledztwo. Pozdro?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2016

    Produkt bardzo dobry. Polecam niezdecydowanym kupującym, będziecie wniebowzięci korzystając z tego czegoś. Tak naprawdę to mnie nie interesuje czy to kupicie czy nie, piszę tylko po to aby dostać punkty za opublikowanie recenzji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$23.99
    • US$28.86
    • US$9.99
    • US$3.99
    • US$15.00
    • US$10.99
    • US$17.31
    • US$11.54
    • US$389.00
    • US$6.64
    • US$7.99
    • US$14.79
    • US$16.99
    • US$28.99
    • US$9.99
    • US$5.76
    • US$6.99