Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2022

    To urządzenie jest wyśmienite. Obraz jest świetny, nawet z oświetleniem w sypialni i lampką nocną. Myślałem, że robi więcej hałasu, ale jest OK. Dźwięk jest również bardzo dobry. Tbm przyszedł bardzo dobrze zapakowany, a dostawa nawet jest szybka. Nie testowałem tego w ciągu dnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2022

    Doskonały produkt, jeden z najlepszych nabytków, jakie dokonałem. Jakość obrazu jest wspaniała, w ciemności na jasnej ścianie idealnie nadaje się projekcja ponad 100".

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Bardzo mi się podobało, pomimo opóźnienia brazylijskiej firmy zamawiającej. Byłem pozytywnie zaskoczony jakością produktu. Spełnił oczekiwania, które go oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2022

    Bardzo mi się podobało, używam go do nauczania, minęło kilka dni, odkąd go otrzymałem, był szybki, bardzo dobry w jasnym otoczeniu. Na zdjęciach obraz nie był w 100% ze względu na szklaną ramkę, ale jeśli powierzchnia jest sprzyjająca i jest ciemna, jest doskonała!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2022

    Po ciemku jest bardzo dobrze. To musi być, to jest teraz jasne, że pokazuje cały blask. Gorąco polecam i patrzę na nierówną białą ścianę i nie dotarła jeszcze do ekranu. Miałem zapłacić 600 dolarów, ale zapłaciłem 250 rupii ubezpieczenia i Banggood zwrócił je poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    górny projektor, doskonały obraz, nawet wyświetlany prosto na jasnoniebieskiej ścianie obraz staje się idealny, dźwięk może być trochę lepszy, ale to jest dopuszczalne, normalny szum wentylator nie przeszkadza doznania, Soczewka jest z plamą na małej projekcji, ale TBM nie przeszkadza, system płynów, ogólna ocena 8.5, mój pierwszy projektor pozytywnie mnie zaskakuje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Bardzo dobrze zapakowane Jakość obrazu jest bardzo dobra

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2022

    Świetne zdjęcie, polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Otrzymaliśmy w mniej niż miesiąc, przyjechaliśmy do Brazylii w niecały tydzień, ale to zajęło prawie 20 dni, aby dostarczyć na mój adres i byliśmy opodatkowane 😮 💨 Dobrze zapakowany produkt, przyszedł prosto. Jakość obrazu jest niezwykła, a dźwięk jest bardzo dobry! Super polecam, mogą kupić bez strachu! Nie dołączymy obrazu, aplikacja jest niestabilna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2022

    Zdecydowanie polecam :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$389.99
    • US$2,329.99
    • US$386.99
    • US$239.99
    • US$99.99
    • US$1,429.99
    • US$158.39
    • US$809.99
    • US$2,386.24
    • US$339.99
    • US$149.99
    • US$179.99
    • US$1,549.99
    • US$299.99
    • US$2,369.99
    • US$959.99
    • US$999.99
    • US$15.99