Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1324)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1324)
    • 5 Star(1215)
    • 4 Star(79)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2020

    19/12/2019 Złożyłem zamówienie, 24/12/2019 odszedł, dziś 14/2/20 otrzymałem, w samą porę. Termos za jego pieniądze jest bardzo dobry. Pokazuje dobrą jakość, wewnętrzny odczyt temperatury i kosz na herbatę, itp. Więcej po użyciu i zobaczyć, jak długo napój utrzymuje ciepło lub zimno. Ale pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Kolba termosu próżniowego 500 ml, która jest dobrej jakości i wysokiej wartości dla swojego punktu cenowego. Cechy pokrycia Wskaźnik temperatury, który aktywuje się po dotknięciu. Albo ciecz kontaktuje się z czujnikiem wewnętrznie. Temperatura wyłącza się po 3 sekundach wyświetlania. Czas trwania baterii wskazuje na 500 dni - ale nie podano /instrukcji, jak go zmienić. Istnieje dodatkowy dyfuzor do herbaty, który znajduje się na górze termosu- co jest miłą cechą Obecnie testuje retencję cieplną / straty przy pomocy wody 88 stopni C. Po 45 minutach temperatura wynosi 86 stopni C (otoczenie pomieszczenia wynosi 27) Po 6 godzinach powinna utrzymywać temperaturę ciekłą powyżej 65 stopni C. Warte pieniędzy - polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    the quality really looks awesome, full of boiling water we had no leaks, and the temperature on the lid responds vfm!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobrej jakości termos. Lekki i naprawdę utrzymuje napój ładny i gorący/ciepły. Cyfrowy odczyt temperatury na pokrywie jest miły i jest dość dokładny. Zdziwiło mnie, że zawiera również sitko do herbaty (pokazano na zdjęciu nr 4), które pasuje do termosu (patrz zdjęcie nr 5). Wyświetli temperaturę tylko w stopniach Celsjusza. (Chodź US - czas przejść na metryczne). Mogę kupić więcej takich jak pończochy. Szkoda tylko, że nie ma więcej kolorów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2019

    Ich habe den Thermosbecher heute erhalten. Er sieht wunderschön aus, besonders die schlanke Form gefällt mir. Den Teesiebeinsatz finde ich sehr praktisch, da ja nicht jeder nur ein Kaffeetrinker ist. Von der Menge her finde ich sie genau richtig für den Weg zur Arbeit. Auf den Fotos befindet sich auf dem Deckel noch die Schutzfolie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Bardzo ładnie i dobrze utrzymuje temperaturę, zrobiłam test z ciepłą wodą i minęły dwie godziny odkąd wlałem wodę i nadal jest na 88°C, jak widać na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Wspaniała mała butelka

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    28/11/2019

    Solid and well insulated container, which closes very well and whose display, while it lasts, informs us of the temperature that maintains its content and is very good. I like it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Należy sprawdzić, jak długo utrzymuje się temperatura. Obecność małego koszyka na herbatę lub herbatę ziołową!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Zamówiłem cztery takie produkty, bo ktoś już był winny. W moim przypadku wszystko było w porządku, wszystkie cztery działały poprawnie. Wierzch był trochę zsuwany, więc wziąłem go z ciekawości. Bateria w niej nie jest wymienialna, nie rozmontowałem reszty pokrywy, może być sklejona. Pokrywa jest bardzo trudna do demontażu, płyta jest w dużej mierze potrzebna dolnego plastiku. Jeśli ktoś spróbuje go rozmontować, masz duże szanse na zniszczenie go. Nie zalecam eksperymentowania z innymi, jeśli urządzenie działa poprawnie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$399.99
    • US$39.99
    • US$13.99
    • US$34.99
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$32.99
    • US$17.31
    • US$8.07
    • US$69.99