Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/06/2021

    Szybki przyjazd paczki, przyszedł do Grecji w 12 dni roboczych.Ma również wszystkie elementy, takie jak obraz i nie jest uszkodzony.Mam nadzieję, że będzie warto do podlewania roślin, ponieważ dlatego kupiłem to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Wygląda dobrze, teraz do zainstalowania i przetestowania, dziękuję. To może poprawić opakowanie. Nie ma ryzyka pęknięcia, ponieważ są to kawałki plastiku, które mogą być połamane, ale ogólnie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Freat, jest dokładnie to, co kupiłem. Łatwy w obsłudze i instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Dziękuję, tak jak się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Przybył szybko i nie było opłat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo zadowolony z tego elementu, świetnej jakości do ceny, głowice zraszaczy mogą być dostosowane do przepływu w celu ograniczenia lub rozszerzenia obszaru nawadniania. Zainstalowałem w tunelu 10 Metro poli, aby pokryć dwa łóżka i działa doskonale, wszystkie wymagane elementy do połączenia z wodą z węża są wliczone. 1 Tydzień wysyłki doskonałe i dobrze wykonane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Kit jest jak obiecałem. Przybył stosunkowo szybko (kilka tygodni, ale w przewidywanym czasie) Rozdzielacz 1:2 wymagał dodatkowego dokręcania, ponieważ jedna strona nie była prawidłowo przykręcona i była lekko nieszczelna. Teraz jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Przerzuciłem się z podlewania ogólnego na podlewanie kapulek i mogłem zaoszczędzić sporo pieniędzy. To działa swietnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Produkt jak w opisie. W 3 godziny byłem w środku filo wszystkie gocciolatoi i sprouzzini produkt idealny do mojego ogrodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Wydaje się, że jest o wiele mniejszy, ale jakość budynku wydaje się bardzo dobra Jeszcze tego nie przetestowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 733
    • Ft5 048
    • Ft2 207
    • Ft3 154
    • Ft15 782
    • Ft8 205
    • Ft10 570
    • Ft14 520
    • Ft8 019
    • Ft6 311