Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(769)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(769)
    • 5 Star(759)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2021

    Jego dobre, było trochę późno, ale nadal warto czekać dodatkowe 2 tygodnie lub tak, ciasno fit, kocham go, użyje go na 3-4s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    &kjhgffdeswkjh vjioo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Szybka dostawa i wielkie konektory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Doskonałe złącza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Idealnie pasuje do mojego FPV Quad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Bardzo dobry. Miękki w połączeniu w porównaniu z innymi xt60. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Dostawa do Chabarowsk z uwzględnieniem Chińskich obchodów Nowego Roku, 28 dni. Pakiet trafił do punktu emisji SDEC. Cała paczka jest zapakowana w zwykłą, plastikową torbę. Każda para złączy z dwoma nasadkami jest zapakowana w przezroczystą torebkę целлофановый. Tylko 5 saszetek. Każda torba jest oklejona naklejką z kodem kreskowym, kodem produktu i miejscem produkcji. Złącza same w sobie są bardzo wysokiej jakości. Czarne czapki ubierają się bardzo ciasno, cofają się bardzo mocno. Kontakty wydają się być pozłacane. Połączenie dwóch połówek, bardzo wiarygodne. Rozdzielenie połówek nie jest zbyt ścisłe. Rezystancja pinu jednego półzłącza - 0,04mα. Rezystancja dwóch złączy połączonych ze sobą – 0,37mα. Wskaźnik ten jest nawet lepszy niż deklarowany przez producenta - 0,8mα. Коннекторы ОРИГИНАЛ. РЕКОМЕНДУЮ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2017

    Value for money. Now just need to buy the proper cable (12 AWG) and solder it. Also the sheath housing works very well. It is hard to take it apart when connected to the XT60 connector. I'm very satisfied with the purchase. Bought 12 AWG cable from Banggood, but it seems there is a little spacing between the cable and sheath housing. Check picture to see for yourself. I will probably need to use some additional heat shrink tube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2017

    Наконечник XT60. Качественное исполнение. Колпачок имеет внутри разделение. Пластик жесткий. Имеется пас крепления на концевике. Защёлкивается очень надёжно. Надо приложить усилие чтобы снять его. Товаром и доставкой доволен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2019

    i use this for my traxxas 3s lipo 5000mah and charge them on 2C (10a) way faster then the original traxxas chargers... and it looks nice with the screen. and the main choice was that it has 300w ac power so i dont have to buy a separate power supply.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.61
    • US$7.99
    • US$4.99
    • US$13.79
    • US$15.00
    • US$19.99
    • US$7.99
    • US$30.02
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$8.07
    • US$7.99
    • US$12.69
    • US$6.92