Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2022

    Mam je! Kompaktowy. jakość na górze. Wady - proste opakowanie, ale na opakowaniu nie ma uszkodzeń. To już prawie dwa i pół miesiąca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Silniki nie świeże, ale nadal bardzo odporne na wstrząsy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2018

    Люфтят, один мотор вверх- вниз , вправо влево. другой просто вправо влево!!! И это прямо из коробки, такого я не ожидал. Лучше доплатить взять например DyS...😓😓😓😓

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Моторы супер! Сегодня получи (доставка 13 дней!!!) и сегодня испытал в поле... Работают тихо! люфтов нет! Отличный магазин. Спасибо вам и удачи!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Śruby, które przynosi są dobrej jakości. Nakrętki z plastikowym hamulcem trzymają się doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    ок

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    Пришли. Коробки были немного мятые, но внутри всё упаковано в пупырку и целое

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2019

    Using for Long Range Efficient Quad 1600KV and Support upto 6S 2207 size able to handle all size propellers upto 8inch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2018

    the motor design is very beautiful and its color also .. better the image .. i like .. i just have to test it .. thank you banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2018

    The Racerstar 2207 motors are so perfect. 1600kv is Ideal for my Martian 7 inch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$64.67
    • US$20.14
    • US$35.64
    • US$22.99
    • US$34.99
    • US$19.62
    • US$71.84
    • US$22.99
    • US$41.99
    • US$20.78
    • US$21.99
    • US$13.99
    • US$17.31
    • US$17.31
    • US$29.89
    • US$11.54
    • US$87.77
    • US$15.50