Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(65)
    • 5 Gwiazda(62)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2021

    Gniazda do zasilania skoczka radiowego T8sg, zabezpieczone przez praktyczne plastikowe etui i załadowane 3,8 v, waga pojedynczej komórki wynosi około 44 gramów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Doskonałe baterie. Jestem z niego bardzo zadowolony. To naprawdę wzmacnia moc moich latarek. Liczby: Szczególnie wewnętrzny opór jest decydujący w wysokim odpływie. Wszystkie cztery wyniki poniżej 0,50 mOhm. Możesz wrócić z tym do domu. Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Hibátlan állapotban kaptam meg az akkumulátorokat, a szokásosnak tekinthető műanyag tokokban. A korábban rendelt fehér akksikkal ellentétben a 18A-es terhelhetőség fontos szempont a drónoknál. Egy Rekon 3 és egy LR3 is meg lesz hajtva velük. Remélem bírni fogják a terhelést. Jó minőségűnek tűnnek, ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2024

    Szybko, dotarło bezpiecznie. Zmierzyłem 3,7 V. Położyłem go na ładowarce i naładowałem do 80%. Zdjęcie zostało zrobione podczas ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2023

    bardzo dobry produkt, przybył 3,65V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Pierwsze wrażenie jest bardzo dobry produkt, są one bardzo dobrze przechowywane w plastikowym pudełku, są one ładowane w 4 V, w tej chwili są idealne. Pozdrowienia, Zanetti

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Przyjedź dzisiaj. Ładowanie przy 500 mAh i natężenie przepływu 4,20 woltów Włóż pochodnię, wytwarzają dwa razy więcej lumenów niż wysokiej klasy baterie. Nagrzewają się bardzo mocno. Z pewnością wydzielina jest bardzo silna, więc wzniesiona jasność trwa bardzo niewiele. Najważniejsze, żeby go mieć i wiedzieć, jak go dawkować. Zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2022

    Baterie są bardzo dobre dla moich celów. Szkoda, że jedna sprawa się zepsuła, ponieważ baterie są dostarczane tylko jedną plastikową torbę bez wyściółki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2023

    Produkt jest bardzo dobry, niezawodny w działaniu. Otrzymują 2-3 opłaty dziennie przez 4 tygodnie i jak dotąd nie ma utraty mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2023

    przybył dobrze zapakowany i ładowany aż do ich nowego urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$26.23
    • US$17.31
    • US$38.90
    • US$19.95
    • US$11.23
    • US$66.98
    • US$21.99
    • US$16.48
    • US$31.99