Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Dobre opony do esk, delikatniejsze niż zwykłe koła 70mm Chwyt niezbyt dobrze zwłaszcza przy rozgrzewaniu, ale są do wypróbowania. Może zrobili wersję z większą przyczepnością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Ok, nigdy wcześniej tego nie używałem. 97mm koła PU lub 150-200mm felgi opona jest tym, do czego jestem przyzwyczajony. Z mojego zrozumienia ludzie kochają lub nienawidzą i nie ma wiele pomiędzy. Biorąc pod uwagę ładną cenę, postanowiłem spróbować. PU 107 mm jest dwukrotnie droższe, a nawet 97 mm. Tak więc otrzymałem je dzisiaj. Czują się naprawdę dobrze i świetnie pasują do mojego istniejącego napędu, jak w przypadku kół 97mm. Może użyję pełnej przepustnicy z tego powodu. I prędkość maksymalna nie obchodzi, aktualna 60KM / h na 97mm z DKP jest trochę straszna, nie ma potrzeby, aby iść szybciej. Więc wyglądają dobrze, czują się dobrze. Szkoda, że dziś po południu padało, nie mogłem sprawdzić. Mam zamiar użyć ich do ulic, suchych ulic, podróży komfortowe rzeźbienia.. Rig to 12S5P, Focbox, 6374 silniki i kilka innych części przeznaczonych do użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Przyszedł w oryginalnym pudełku z łożyskami pomarańczowy jest lepszy niż czarny.... Wysokość 120 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Jest już tłumaczenie na napęd do konwersji elektrycznych pasów V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Koła są niesamowite i szybko się pojawiły. Bardzo zadowolony z mojego zamówienia

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Jeszcze ich nie użyłem, ale są ulepszoną wersją.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Są ogromne. I ładnie wygląda. Wypróbuję je, jak tylko skończę moją melodię. Ale patrząc na opinie innych, powinno być ok. Na zdjęciach jest porównanie między Cloud Wheels 120D i około 90 mm kołami PU. Byłoby miło, gdyby była opcja dla kółek, aby iść z kołami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Szybka dostawa Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2020

    Wspaniałe szybkie koło dostawcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Czekałem 2 tygodnie przed napisaniem tej recenzji, ponieważ chciałem zrobić miły test stresu. Muszę powiedzieć, że byłem bardzo zaskoczony tym zakupem. Nabyłem te koła, aby zastąpić koła, które pochodzą z moich WowGo 3x (standard 90mm). Pierwszą rzeczą, która mnie zaskoczyła była jakość jazdy, mieszkania w Padwie i nie posiadające najlepszej jakości dróg, koła te sprawiły, że jazda po wielu odcinkach drogi była przyjemnością, podczas gdy wcześniej próbowałem ich unikać. Drugim aspektem, który mi się podobał, było przyspieszenie, ostre walenie ze standardowymi kołami prawie całkowicie zniknęło (nie podobało mi się to w ogóle). To samo dotyczy hamulców, hamowanie stało się o wiele bardziej płynne, co sprawia, że moja jazda jest o wiele przyjemniejsza. Dostawa zasługuje na szczególną pochwałę, usługa jest bardzo szybka z Chin do Włoch w ciągu 7 dni. Ponownie, jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam go każdemu, kto szuka dodatkowego komfortu jazdy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$73.91
    • US$80.01
    • US$202.64
    • US$180.17
    • US$94.99
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$23.99
    • US$11.54
    • US$23.09
    • US$17.09
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$7.99
    • US$1.99
    • US$38.99
    • US$8.09
    • US$115.99