Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(301)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(301)
    • 5 Gwiazda(293)
    • 4 Gwiazda(8)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2019

    Value for money smoke detector. Works independently (siren & flashing) and also in connection with the Sonoff RF bridge as a 433Mhz transmitter to allow for alarm notifications in the mobile app. Needs a 9v battery. I will get a few more for every room

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Zgodnie z opisem, wygląda jak wykrywacz dymu i tak jest. 9 wolt baterii wciśnięty przycisk testowy, dźwięk został potwierdzony, nawet zielone światło i gotowe 😊 Połączenie do / ponad 433 MHz jeszcze nie otworzyło się dla mnie. Więc nie mogę nic powiedzieć na ten temat, poza tym, że chciałbym bardziej szczegółowy opis / instrukcje, aby zrozumieć ten 🤪 nawet bez studiowania. Ale jako „normalny" czujnik dymu, dostał rozkaz, wykonuje swoją pracę, i pewnie dopilnuję, żeby 😉 była dodatkowa wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    Works fine, tested on smoke. Good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    looks great, works perfectly and is really loud. I would recommend this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Punktualność w doskonałej dostawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Super little smoke detector - may add a bridge and get more Super quick delivery and bargain snapup Thanks BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Obsługuje 3 sposoby alarmu: niezależny dźwięk, alarm świetlny i dźwiękowy, bezprzewodowa transmisja 433MHz. · Pełna opatentowana struktura, prosta instalacja, nie ma potrzeby debugowania i okablowania. · detekcja 360°, jest bezpieczny i niezawodny. · Wbudowany 110 dB alarm dźwiękowy i lekki, skuteczny szybki. · Niskie zużycie, długa żywotność przez 3 lata użytkowania. · Alarm niskiego napięcia, gdy napięcie akumulatora jest mniejsze niż 6,8V, wydawany jest sygnał ostrzegawczy, aby przypomnieć użytkownikowi o wymianie akumulatora. · Głównie używany do wykrywania pożaru. Gdy wybucha pożar, bezprzewodowy wykrywacz dymu natychmiast wysyła alarm i wysyła sygnał 433 do alarmu domowego lub silnika aplikacji. Odległość transmisji bezprzewodowej wynosi 150 ~ 200 metrów. Jest szeroko stosowany w domach, fabrykach, szkołach, sklepach, sklepach spożywczych, biurach finansowych, willach i społecznościach. Miejsce ochrony i pożaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Wykonane z dobrej jakości materiału, głośnego dźwięku. Działa jak urok z gniazdem Sonoff 433 Mhz. Powiadomienia otrzymywane na urządzeniu mobilnym oraz z dziennikiem powiadomień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Włączyłem sonoff Rf Bridge i połączyłem ten detektor dymu z aplikacją eWeLink. Zastosowałem spray do testera dymu. Alarm jest bardzo głośny ze światłem 3 razy po otrzymaniu powiadomienia z komórki mój pilot uruchomił. Odklep do widoku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Könnyű volt az integrálás sonoff rendszerhez. it's works well with sonoff system.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.86
    • US$14.49
    • US$11.99
    • US$25.41
    • US$17.99
    • US$27.99
    • US$35.64
    • US$8.49
    • US$13.99
    • US$18.99
    • US$16.99
    • US$11.49
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$39.26
    • US$11.99
    • US$14.99
    • US$10.99