Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2020

    Schludne i szybko wysłane, spełnia oczekiwania. Gumka działa dobrze, szlifierka pozostaje ładnie na ławce podczas szlifowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Doskonały produkt bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Ładne, duże kamienie. Zazwyczaj dostajesz mniejsze Pozwalają one na duże szlifowanie powierzchni. Bardzo dobry materiał za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Dobry produkt Ale nie ma 3000/8000

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Ładny Qualität, dobry Packung, łatwy do usw - jestem bardzo zadowolony i mam teraz dobrze działający s Dłuto harfy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Jest tu, bezpieczny i na czas!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Szybka wysyłka zamawiam przez pomyłkę tylko jeden kamień zamiast zestawu. Otrzymuję tylko kamień z gumową podporą, a nie 😔

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2020

    good product in good price. the rubber from bottom is not usable. i need to make special tjhing for it. dobry produkt w dobrej cenie. guma podtrzymujaca czesto spada, lepiej zrobic specjalna podstawke

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Whetstone jest bezwartościowe. Powierzchnia mielenia nie jest płaska. Od 400 strony kaszy wklęsłej i uformować 1000 strony kaszy wypukłej. Ostrzenie noża jest niemożliwe na tym wielgachnym kamieniu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Bardzo przydatne i doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,963
    • Ft8,174
    • Ft10,873
    • Ft2,420
    • Ft11,239
    • Ft2,420
    • Ft2,117
    • Ft3,328
    • Ft10,597
    • Ft19,380