Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2021

    Przedmiot przybył dokładnie tak, jak opisano, opakowanie było bardzo dobre, sam produkt jest dobrej jakości i ułamek ceny w porównaniu do innych sklepów internetowych, bardzo zadowolony z tego zakupu, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Arrived intact and works as should. My knives are sharp again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2020

    good product in good price. the rubber from bottom is not usable. i need to make special tjhing for it. dobry produkt w dobrej cenie. guma podtrzymujaca czesto spada, lepiej zrobic specjalna podstawke

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Whetstone jest bezwartościowe. Powierzchnia mielenia nie jest płaska. Od 400 strony kaszy wklęsłej i uformować 1000 strony kaszy wypukłej. Ostrzenie noża jest niemożliwe na tym wielgachnym kamieniu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Schludne i szybko wysłane, spełnia oczekiwania. Gumka działa dobrze, szlifierka pozostaje ładnie na ławce podczas szlifowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Doskonały produkt bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Ładne, duże kamienie. Zazwyczaj dostajesz mniejsze Pozwalają one na duże szlifowanie powierzchni. Bardzo dobry materiał za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Dobry produkt Ale nie ma 3000/8000

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Ładny Qualität, dobry Packung, łatwy do usw - jestem bardzo zadowolony i mam teraz dobrze działający s Dłuto harfy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$32.99
    • US$17.99
    • US$3.99
    • US$22.99
    • US$2.99
    • US$10.38
    • US$23.79
    • US$8.57
    • US$27.99