Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2021

    Bardzo mile zaskoczony, jak dużo lepiej brzmią moje skrzypce z tymi strunami. Ma około 75 lat i zbierał kurz w domu przyjaciela, który mi go dał. Nie szczególnie cenne, ale dobrze używane i potrzebujące wszystkiego, co można by zastąpić. (Właściwie nie jest tak trudno wyrzeźbić most z Dremelem.) Miałem drugi zestaw naprawdę tanich strun, które były z tanimi skrzypcami, które kupiłem do nauki. (Maj 2020 więc kompletny nowicjusz nauki on-line - wiek powiedzmy ponad 70) I nawiesił ich. Co innego czytać, że lepsze struny robią różnicę. Inny by to usłyszał. Kupiłem też 5-strunowe elektryczne skrzypce (dlaczego prawdopodobnie nie jest racjonalne) i mam zamiar zamówić zestaw tych Tonicas do niego również. (Może żyć z tanim ciągiem C.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dobre struny do skrzypiec... Dzięki X banggood....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Nie, jeszcze nie spróbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2017

    Сочный звук, мягкий тембр, мягкие по ощущениям для пальцев Pirastro Tonica понравились своим звучанием, бархатным звуком и удобством в игре... цена оправдана. Советую попробовать их в игре!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Dobre struny i bardzo tanie! Opakowanie jest bardzo dobre (każdy sznurek znajduje się w oddzielnej papierowej kopercie, a cały zestaw znajduje się w jednej plastikowej kopercie. Zamówione dwa zestawy, bardzo mi miło!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2016

    GOOD produces . Delivered on time . everything was as agreed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2019

    vinheram muito bem embaladas e ótimas condições , estou amando

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2017

    muito satisfeito com o produto,excelente mesmo,superou minhas espexctativa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2017

    Dopo aver usato sempre le corde Thomastik DOMINANT, ho deciso di passare a questo. Le devo ancora provare quindi non so ancora come si comporteranno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2017

    Minha primeira compra na Bangood, correu tudo certo, ainda não testei as cordas, mas aparentemente é um produto de excelente qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 945
    • Ft3 326
    • Ft5 444
    • Ft2 958
    • Ft5 877
    • Ft56 252
    • Ft3 698
    • Ft1 477
    • Ft2 586
    • Ft2 217
    • Ft8 507
    • Ft11 100
    • Ft8 507
    • Ft6 659
    • Ft2 586
    • Ft2 958
    • Ft3 326
    • Ft1 903