Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/05/2022

    Niesamowita jakość monitora i wygląda beutifull!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Ładnie się urządziłeś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Trochę mi zajęło ustawienie, bo w instrukcji brakowało pół strony. Użył linku z opisu do pobrania oprogramowania i obejrzał film na YouTube jak to zrobić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2022

    Jestem bardzo mile zaskoczony. Po pierwsze, część dotarła szybciej, jak było w reklamie. A po drugie, jakość wykonania jest naprawdę dobra. Wyświetlacz pokazuje wyraźny i jasny obraz. Oprogramowanie również nie pozostawia nic do życzenia. W zasadzie możesz dostosować wszystko. Tylko zużycie energii GPU nie może być wyświetlane, co uważam za bardzo niefortunne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    Nawet dostawa trwa 7 dni to ok.. Otrzymałem przedmiot tak dobrze, że nie ma uszkodzeń w łatwy do skonfigurowania.. Kciuki uP dla tego 3,5 inc monitora IPS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Màn hình đẹp, hiển thị được thông số trạng thái CPU, GPU, RAM nhưng không giống trong task manager. Có thể lấy thông số lệch thời gian so với task manager

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Jeszcze nie próbowałem. To pokazuje dobrą konstrukcję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2022

    Wszystko w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Ten ekran jest świetny na moim PC. Najtrudniejsze było pobranie sterownika, a to był mój problem z firewallem. Jest szybki w konfiguracji i trochę zabawy do zabawy. Jestem pod wrażeniem operacji Turing Smart Screen - napisali oprogramowanie, które robi to, co trzeba i robi to dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    To jest niesamowite i całkowicie odpowiedni gadżet. Uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.79
    • US$17.24
    • US$9.99
    • US$21.84
    • US$17.24
    • US$16.09
    • US$64.39
    • US$10.99
    • US$87.39
    • US$339.99