Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2018

    danas stigao. prvo mu treba naći najzgodnije mesto za montažu. zatim izbušiti rupu u zidu u koju će se zavrnuti zavrtanj na koga treba obesiti glavni deo sata. nakon toga neophodno je zalepiti sve delove pravilno kako bi sat lepo i dekorativno izgledao.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2018

    really good product,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    W całym zegarze Bell, mały mankament ręce są trochę krótkie, cmq ładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2018

    because I got a wall sticker with the number of red color and I was sent a watch of poor quality adhesive, not coincident with the characteristics described in the advertisement and requested by me buyer. For I was sent a watch with several circles of various sizes of mirrored silver color, I advise against buying articles in this deceitful seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2017

    Minden a leírtak szerint történt. A kinézet tökéletesen megegyezett a képeken láthatóval. A termék időben érkezett, működése nem kifogásolható. A termék csomagolás nem a legmegnyerőbb, és mivel én ajándékba szántam, ezért azt újra kell csomagolnom. A csomagolásról képet mellékelek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2019

    I recieved this item but so sorry the packaging it was so bad because it was with steel tools and this clock soft aluminium ..I receive it damaged .. my question is how you keep the soft items with hard items same steel tool all together in on back plastic packaging... I am really sad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2019

    confirmo a entrega do produto. recebi em 2019/03/12. tudo impecável, recomendo e aconselho meus amigos e familiares a comprar no banggood. estou feliz com o vosso desempenho, mui grato e ate à próxima

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2019

    E' inutile... ledimensioni ingannano sempre, le lancette sono troppo piccole. La sveglia è ottima.funziona benissimo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2019

    My boys loved it when l fixed it in their room

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2019

    BIEN RECUS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 725
    • Ft1 931
    • Ft20 446
    • Ft39 436
    • Ft10 603
    • Ft11 472
    • Ft44 682
    • Ft6 784
    • Ft10 554
    • Ft7 190
    • Ft33 699
    • Ft13 685
    • Ft37 866
    • Ft74 597
    • Ft18 685
    • Ft49 335
    • Ft14 833
    • Ft2 433