Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    Dobre dla tych peniasów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    super,všetko ide ako má

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    thanks for speed shipping, good item

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Kiepskie osiągi. Jeśli znajdziesz go za bardzo tanie (około 10 euro) to jest ok, ale za więcej myślę, że nie warto. Jedyna dobra rzecz to żywotność baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Jak opisano, prawie nie ma różnicy w zębach. Tylko drobna zmiana prędkości / siły. Jest mały i poręczny, dość potężny pomimo rozmiaru i ceny. Poręczny do podróżowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Byłam zaskoczona rozmiarem, bardzo silnym rozmiarem. Bardzo dobry nawet, przybył szybko do Brazylii, bardziej zawsze okrążać opóźnienie poczty, aby dostarczyć, poza tym było to wszystko spokojne!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Zadowalający

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Od pierwszego użycia to udało się pozbyć bólu pleców, polecam ze względu na budowanie jakości i świetnej funkcjonalności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dobre pakowanie i terminowa dostawa....do tej pory produkt działa bardzo dobrze, ale ekran dotykowy jest trochę trudne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Super szybka dostawa świetny produkt i świetna cena Nie mogę tego polecić wystarczająco wysoko. Będę kupować od firmy ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$30.99
    • US$35.99
    • US$30.99
    • US$36.99
    • US$14.99
    • US$16.16
    • US$32.99
    • US$22.99
    • US$43.59