Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2022

    Doskonały kabel w izolacji silikonowej. Nadaje się do łączenia modeli samolotów ESC do 120 cm. Solder dobrze, wygodne do przechowywania na cewce, będzie trwać długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo ładna rolka czerwonego i czarnego kabla. Spec są dokładne, 0,347 Ohm dla 15m miedzi, wydajność 0.76mm2 zgodnie z naklejką Średnica całkowita ir 2mm. Kabel jest bardzo elastyczny, idealny do prowadnic testowych, nici są naprawdę cienkie 90 mikronów Szybka wysyłka, 8 dni do Hiszpanii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Elastyczny przewód, brak jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Przybył w ciągu 7 dni do Australii z magazynu w Chinach przez Air Parcel Record. Odpowiednio zapakowane. Miękka, elastyczna izolacja silikonowa, ocynkowane nitki miedzi. Skieruj zdjęcia do rozmiaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakość jest doskonała. Jestem z tego bardzo zadowolony. Kabel może być edytowany i przetwarzany bardzo dobrze. Izolacja to silikon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Ten drut izolowany krzemem jest idealny do odnawiania prowadzacych na multimetrach itp. Bardzo elastyczny i ma podobno 150 z 0,08mm pasma w każdym kablu. Każdy przewód ma całkowitą równoważną powierzchnię przekroju 0,75 milimetrów kwadratowych. Osobiście nie liczyłem konduktorów, ale jest ich bardzo wielu, patrz załączone zdjęcie. Koniec z poplątanymi pomiarami! To nie tanie śmieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Produkt odpowiada opisowi Jakość jest bardzo dobra, może być przetwarzana i instalowana bardzo łatwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    very good and fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo dobry kabel, do prowadzenia badań itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Kabel dobrej jakości, bardzo elastyczny dla problemów z testem i kable tam, gdzie potrzebna jest elastyczność. Sekcja wynosi około 0,82 mm2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.99
    • US$26.55
    • US$26.55
    • US$9.23
    • US$45.99
    • US$25.40
    • US$25.40
    • US$41.39
    • US$27.71
    • US$44.84
    • US$26.55
    • US$5.99
    • US$34.64
    • US$7.48
    • US$18.39
    • US$34.64
    • US$11.49
    • US$26.55