Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(456)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(456)
    • 5 Star(432)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DANVIP3
    RO
    15/04/2020

    Otworzyłem go i spryskałem nanoprotech wodoszczelne rzeczy w środku. Jakość wygląda całkiem nieźle jak na pieniądze. LED wygląda całkiem jasno. Mocowanie nawiasów trochę zbyt słabe, zobaczmy jak utrzymają się na wietrze itp. Akumulator wynosi 2400MAH 3.7 lit i znajduje się wewnątrz jednostki oświetlenia. To nie będzie padać. To nie jest deszczowy dowód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Jego wartość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    Skrzynka trochę się zagniotła, nic więcej nie zagrażającego jakości lub integralności produktu. To bardzo dobrze zbudowany sprzęt. Nie jest zbyt silny, ale pasuje do tego, co proponujemy. Czujnik ruchu podnosi się z dobrej odległości. Bardzo polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    W cenie jakość i dobre wszystko w tworzywie sztucznym jednak jego obowiązek nie przesadnie, ale działa klasa 7

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2020

    Właśnie otrzymałam nie test normalnie, ale widzę, że jest jasny i miły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    Πολύ φωτεινό, αξίζει τα χρήματα μέ το παραπάνω

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    chegou em perfeito estado e funcionamento...Boa luz e com sensor de movimento

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Mam wasze rozkazy, wy spakowaliście, wszystkie dodatki, które są razem. Próbowałem i dobrze się udało, myślę, że wszystko było w porządku i będę kontynuował zakupy i przedstawiał twoich znajomych. Pakiet, który otrzymałem, chociaż czas był wolniejszy niż oczekiwano, odpowiedziałeś szybko i dobrze, kiedy wysyłałem pytania. Dziękuję za wsparcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Produkt, który w pełni szanuje to, co jest reklamowane, testowane i wygodne, nawet zróżnicowane funkcje zapłonu można kontrolować za pomocą klawiatury umieszczonej w pobliżu czujnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$17.32
    • US$18.99
    • US$35.99
    • US$13.39
    • US$26.55
    • US$17.31
    • US$29.20
    • US$38.99
    • US$19.62
    • US$9.99
    • US$21.88
    • US$18.99
    • US$15.29
    • US$12.99
    • US$13.49
    • US$13.19
    • US$32.17