Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Przybył dzień później, niż przewidywano, ale nic wielkiego. To jest coś. Jeszcze go nie użyłem, ale ten zły chłopak przyda się, gdy będę miał do wykonania elektryczne prace nad samochodem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Produkt dotarł szybko i w doskonałym stanie i musiałem spróbować podziękować sprzedawcy za szybkość dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie. Niezawodny sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Ładny i ostry płomień. Ale kiedy próbowano napełnić go gazem, płomień nie był ostry i stabilny. Nie wiem dlaczego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Article comme d'écrit mais pas encore testé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dzisiaj otrzymałem paczkę, ale jestem rozczarowany, ponieważ po napełnieniu zbiornika gazu próbowałem go zapalić zapalniczką niestety nie działa, co powinienem zrobić jQuery1113037319416792_16316325984?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2020

    Na zdjęciu wygląda na mniejszy, rozmiar jest jak standardowe lutowanie. Rączka jest duża, więc można zmieścić więcej gazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Dobra, działa. Biorę to tylko w trudnych miejscach, gdzie nie mogę mieć elektryczności i muszę podgrzewać bardzo mały metal. Jeśli kupię go ponownie, to zależy jak długo będzie działał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2019

    the torch was filled with gas and when the first time ignited it made good flame but seconds later it lowered to 5mm and it does not regulate more.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 231
    • Ft4 453
    • Ft13 966
    • Ft6 999
    • Ft3 304
    • Ft19 479
    • Ft2 569
    • Ft2 203
    • Ft9 555
    • Ft4 453
    • Ft13 365
    • Ft5 853
    • Ft7 954
    • Ft2 123
    • Ft2 358
    • Ft20 510
    • Ft3 498
    • Ft12 127