Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2021

    Good retro library. For using with Windows need install "Linux File Systems for Windows" by Paragon Software.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Komentarze: Świetny produkt, zbyt wiele gier, prawdziwa chaor, ale dużo zabawy!. Obiecujące i przywołują wspomnienia. Zobacz to w filmie i odbierz: https://youtu.be/8wf8wo_kqmw Wszystkie moje filmy porno poniżej:https://www.youtube.com/c/buygoodbest/videos Ocena: Jakość: 8 Cena: 8 Pakiet: 9 Jeśli to wideo ci pomogło, zadzwoń do mnie! więcej informacji: https://www.youtube.com/channel/UCE2evXc5GvQzWUIztkdXlvQ?sub_confirmation=1

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Bardzo dobry produkt, kolekcja gier pro ps1 i n64 i dobrze kompletna, przyszła szybko i dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2022

    Cieszę się, że przenieśliśmy się pierwsi Sprawdzę, jak go użyć, więc nie mam więcej informacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2022

    Kupiłem, ale nie działa na moim laptopie. Jest to Asus i5-6200U i nawet sprawia, że wszystkie ustawienia w Bios gry wchodzą, ale po kilku sekundach blokuje i blokuje obraz. Mam inny bardzo stary laptop (2006), który nie blokuje, ale nie może uruchomić najcięższych gier. Czy ktoś może pomóc w wypróbowaniu rozwiązania?!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2022

    Dobry dysk, łatwy do zainstalowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2022

    Produkt zgodnie z oczekiwaniami. Aktualizacja firmware online działa dobrze i będę mógł z niego korzystać przez jakiś czas. Napęd HDD wewnątrz również jest dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    hd odpowiedział wszystko, czego oczekiwałem z różnych gier. Polecam wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Produkt jest bardzo dobry, nawet jeśli jestem doceniany przez jakość i bezpieczeństwo produktu w idealnych warunkach bardzo mi się podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Bardzo dobra kolekcja! (pol.). Miałem mały problem z dźwiękiem, kiedy dzwoniłem, ale rozwiązałem go przez https://youtu.be/bhfLwttY3SQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$339.99
    • US$19.99
    • US$27.71
    • US$19.99
    • US$27.59
    • US$16.16
    • US$16.16
    • US$15.00
    • US$32.99
    • US$21.93
    • US$6.92
    • US$21.95
    • US$32.33
    • US$39.26
    • US$32.33
    • US$16.16
    • US$20.78
    • US$12.99