Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2022

    Ładny samochód, podobał mi się z 2001, z nadwoziem Land Rovera. Są małe różnice konstrukcyjne, ale spodziewam się, że to pana zadowoli. Dobra wolna jazda, dobra guma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2020

    Kiedy wciśniesz kierownicę w pełni, koła zgrzytają się w pole rady. To nieładnie! Musisz to trochę oszlifować! Model 1001 jest w porządku! W przeciwnym razie model jest zabawny i wygląda bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    W tej cenie jest to samochód PAST RC, ale nie jest to samochód, powtarzam, że nie jest to ani nie będzie. Gdybym kupił go bez nazwy Crawler i dotarłby bez problemów. (Zawieszenie zostało odkręcone i dioda LED odłączona podczas transportu) Dałbym mu 5 gwiazdek wartych nawet więcej. UWAGA ---- Podkładka ma wagowe na TILT ---- 14 płyt stalowych nie mniej) Co sprawiło, że nie mam pewności, ponieważ nawet z nimi samochód jest sobrate i ma co najmniej 350 g w balaście, powiedziałbym więcej, że bardziej, uważam, że aby dać bardziej Triallero zachowanie, ponieważ zawieszenia są super twarde. Jest to samochód, który za pomocą podwozia i zawieszenia jest bardziej przemyślany, aby uruchomić i złapać rampy, dlatego musieli go zważyć. Próbowałem 10 minut, jak to przyszedł z FACTORY, bez załadunku, a następnie, po usunięciu balastu byłem o kolejne 20 minut w otwartym polu do wszystkich GAS, a samochód nadal ma siłę do kontynuowania jutro. Zaleca się umieścić koła o znacznie większej średnicy, ponieważ samochód jest pozostawiony z siłą i nie ma zabawy w skoku, ponieważ w próbce lub z OST będzie jak CRA WLER, jeśli chcesz zrobić proces, Kup sobie inny samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Jeden z najzabawniejszych samochodów, jakie kupiłem od dłuższego czasu, za cenę, którą zapłaciłem. Wspiera wiele ulepszeń, ale ma niewiele części zamiennych w stosunku do innych. Musisz zrobić kilka poprawek, żeby było idealnie. Świetne czasy zabawy. Bardzo zadowolony z Twojego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    very impressed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Uwielbiam ten rcs, zawieszenie nie jest najlepsze, ale ogólnie świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    To nie było zbyt dobre, amortyzator, uszkodzony korpus i elektronika nie działają dobrze, skala 1/10 nie jest prawdziwa z pełzakiem jest mniejsza, wygląda na 1/12

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Przybył w dobrym stanie, jest szybki, dobrze wygląda. Tylko, że z drugiej strony, ma kółko skrętne jak szkolny autobus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    To jest HB-ZP 1004 w skali Great 1:10 ma ten sam sprzęt do jazdy, co część kontrwywiadu HB-ZP10002. Nagrałem film na tej ciężarówce RC na twojej rurce. HB-ZP1004 Sprawdź, aby zobaczyć więcej...i Dziękuję BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Transport nie był zbyt dobry, były wgniecenia na całym moim samochodzie, ale to nie zmienia sposobu, w jaki działa, 7/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$416.89
    • US$85.99
    • US$73.99
    • US$211.35
    • US$40.99
    • US$85.99
    • US$105.99
    • US$65.82
    • US$15.99
    • US$83.99
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$132.99
    • US$53.99
    • US$105.99
    • US$58.99
    • US$17.67
    • US$20.78