Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2020

    Intercom nie był zasilany, złącza przerwano. Po demontażu znalazłem akumulator o pojemności 600mA Ostrożnie!!!! Wewnętrzna bateria wynosi 600mA (obecnie 850 mA) Ktoś kłamie To działa całkiem nieźle - Wayxin R9 łączy blutooth z iphone 6 plus (v 4.0) - wayxin R9 nie łączy się z gps smailo 5.0 hd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Jest bardzo uczciwym partnerem. Jedna z jednostek nie działała prawidłowo i poprosiłam o naprawę lub wymianę. Dostanę zwrot pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Dobry produkt w dobrej cenie Czuje się dobrze i czysto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Przesyłka otrzymana z wyprzedzeniem zgodnie z prognozą wskazaną w zakupie, doskonały produkt i do kontroli przeprowadzonych w tym czasie, odzwierciedlają zadeklarowaną wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Mniej niż połowa ceny, którą normalnie płacisz. Jakość dźwięku dobra, wystarczająco głośno, przyzwoite mocne przyciski. Tylko wada jest trochę duża.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2020

    Miła niespodzianka. W cenie ma doskonałą jakość. Jeśli chodzi o bardzo dobry dźwięk, nie ma zniekształceń ani zakłóceń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    Przybył wczoraj i konfiguracja była łatwa do zrobienia, dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Jestem bardzo zadowolony z jakości, Wygląd i wartość, pracy świetne dla Jeźdźca do pasażera, nie próbował od roweru do roweru na odległość, ale bardzo zadowolony z niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    works fine good price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$48.99
    • US$23.09
    • US$24.99
    • US$17.24
    • US$10.99
    • US$6.62
    • US$43.88
    • US$24.24
    • US$18.47
    • US$135.69
    • US$45.64
    • US$55.99
    • US$65.82
    • US$87.77
    • US$19.54
    • US$93.54
    • US$25.40
    • US$12.99