Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(277)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(277)
    • 5 Star(260)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/07/2020

    Jest napisane, że są dwie baterie 7.4V, ale w opakowaniu były pojedyncze 7,4V i pięć baterii 3,4V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Köszönöm, megérkezett. Használatba véve

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Bateria czasowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2018

    Não conhecia a marca mas os poucos testes e uso que fiz gostei muito e voltarei a comprar dela. Achei muito leve, compacta, ótimo desempenho, recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2018

    Las dimensiones de la batería no parecen muy exactas que digamos pero hay que hacer apaños para ahorrar un poco en fin ya veremos la durabilidad... con el tiempo Ed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2017

    Purchased two battery packs for a RC boat. First discharge and then full charge with my ISDT SC-608. First one has total capacity of 655 mAh with internal resistance of 13.2 and 24.4 (not mached cell) Second is 700mAh with resistance of 45 and 22.6 (also this not mached cells) Test with RC boat seems average performances.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2018

    Už jsem si jedny koupil. Jsou výborné na qvadru Aurora 90. Váží 41 gramů a skutečný náboj je 650-700mAh. Jsou lepší než Zop 550mAh tam mi vychází skutečný náboj jen na 300-350mAh.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2018

    Второй раз заказываю на банге аккумы, именно ZOP и второй раз один из двух вдувшийся приходит :( Доставка долгая, но привёз курьер.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2017

    about capacity - can get around 550-600mah in when charging, but my lipo aren't pushed lower then 3,5V. so IF voltage would drop to 3,0-3,2 that 700+ is quite possible, still don't like to shorten life of lipo so badly - prefer to buy 1-2 more lipos and change them :) price is nice, weight ok. I doubt 70C - pretty simmilar to my other 45-50C lipos and that how I would note them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2019

    This is a great battery for a 2s drone. Go run time for a 750mah. Great price for 2 of them

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,386
    • Ft7,568
    • Ft9,386
    • Ft3,026
    • Ft7,871
    • Ft6,054
    • Ft3,328
    • Ft5,146
    • Ft5,751
    • Ft4,843
    • Ft6,963
    • Ft5,448
    • Ft4,540
    • Ft5,751
    • Ft17,260
    • Ft4,540
    • Ft15,746
    • Ft4,540