Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Jak mogę zostawić 150e pod drzwiami? To na pewno mój ostatni bangood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Bardzo szybka dostawa do El Paso tx, dwie zapasowe baterie, kolejne 60 minut czasu lotu, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    Baterry is excelent Im very satisfaction

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Bardzo szybka wysyłka i dostawa z magazynu UE. Łącznie 120 euro. Zrobiłem 4 cykle na akumulator i wszystko ok aż do teraz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2019

    todo correcto un poco de tiempo de espera pero ellos mismos se ocuparon de informarme y de compensarlo con puntos

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Oryginalna bateria fimi..bardzo szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    très bien emballée et correspond bien à la description

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Właśnie otrzymałem, nadal czekam na mój dron fimi, aby je przetestować, ale jak na razie baterie wyglądają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Oryginalna bateria, bardzo małe opakowanie na długą i kompleksową podróż wysyłkową, bardzo przystępna cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Dostawa baterii była FAST i poziom ładowania 60%, jak powinny, gdy są przechowywane w magazynie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • £9.12
    • £9.58
    • £19.17
    • £11.32
    • £13.41
    • £18.25
    • £10.78
    • £11.32
    • £10.78
    • £2.48
    • £23.23
    • £23.96
    • £10.53
    • £8.29
    • £15.33
    • £15.76
    • £63.08
    • £7.46