Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(207)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(207)
    • 5 Star(194)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TMCCRC
    GB
    12/11/2021

    Jak zawsze super szybka dostawa z Banggood! Nie mogę się doczekać, aby zainstalować to w moim buggy FTX 16889. Powinni zrobić to tak szybko jak zawodowcy! https://youtube.com/channel/UC6Cj5aGAh4rpgOePVFdoYug

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Zainstalowany do WLToys 144001. Wszystko dobrze pasuje. Pamiętaj, aby zamówić dodatkowe śruby i nowe mocowanie silnika, aby ułatwić sprawę. Śruby są bardzo przyklejone w bardzo trudne do usunięcia. Jest to o wiele łatwiejsze do zainstalowania z nowymi komponentami.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo dobra motoryzacja, RSG dużo mocy i prędkości! (jeśli chcesz umieścić go w samochodzie A959 zalecam, aby uzyskać 3600KV z 17T pinion, będziesz musiał wywiercić większą dziurę w pinion)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    excelente motor funciona bien con lipo a 2s con 3s se quemó el esc. yo compré el kit de 4500kv tal ves con el de 3600kv y una lipo 3s no se queme. pero muy buen kit si lo usas con 2s, lo volveré a comprar. yo lo utilice en mi wltoys 12428

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Niesamowity produkt, bardzo dobrze zbudowany i pakowany. Idealny silnik dla WLtoys 14001, żegluga trwała mniej niż 20 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Dobre bezszczotkowe połączenie dla WLTOYS 144001, jeśli chcesz trochę majstrować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2020

    Czekam na urządzenie sterujące, które reguluje silnik. Dla reszty wydaje się dobrze zrobione..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2018

    Great combo. First Perfect Remo Hobby 1:16 KIT. Very Good quality for this price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Otrzymany w rozsądnym czasie, powinien działać dobrze na moje 144001 bezszczotkowe uaktualnienie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Pasuje świetnie! NIE uruchamiać RSG na trójkach. Wysadziłem jednego. Idealne dla dwojga. Ulepsz do 60a esc, jeśli chcesz uruchomić 3s.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$14.99
    • US$8.33
    • US$85.99
    • US$30.99
    • US$49.44
    • US$9.44
    • US$10.49
    • US$11.99
    • US$15.00
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$1.99
    • US$38.99
    • US$4.99
    • US$35.99
    • US$38.99
    • US$18.40