Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(463)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(463)
    • 5 Gwiazda(412)
    • 4 Gwiazda(41)
    • 3 Gwiazda(7)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • jas
    US
    08/07/2020

    Ogólnie świetny mały woop, bardzo przystępny i sprawia, że łatwo dostać się do hobby. Zamieściłem konfigurację dla porównania, i umieściłem również moją ładowarkę, i instrukcję odniesienia, w razie gdybyś stracił swoją i musiał coś sprawdzić. Mam nadzieję, że to pomoże!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Miesiąc czasu dostawy na Litwę. Pavkage nie jest zbyt bezpiecznie zapakowana - pudełko zostało ściśnięte. Ale na moje szczęście, dron i baterie przetrwały. Byłoby lepiej, gdyby sklep użył dodatkowego pudełka kartonowego... Dron lata. Aparat jest całkiem dobry. Antena jest przyklejona - więc nie zostanie zgubiona. Bardzo ładny dron.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2020

    To coś innego niż metman. To problem z formowaniem ramy, albo ocieraniem się o śrubę i hałasowaniem. Lepiej, jeśli masz nawyk. FC jest jak malutki 7,8 LDARC. Jak śmiesz tak to ciągnąć? Proszę uważać, jeśli pacjent ma fobię aglomeracyjną. Uczucie mocy jest trochę za późno, ponieważ śmigło jest duże. Myślisz, że na zewnątrz jest fajniej? Ponieważ przewód ołowiany silnika jest w połowie przymocowany, myślę, że jest odpowiedni dla ludzi, którzy mogą to zrobić sami. Koncept różni się od innych, więc nie mogę się doczekać, by zagrać różne rzeczy jako eksperymentalny samolot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Bardzo fajna rzecz) leci bardzo dobrze na woopa. 1 zestaw i 4 akustyczne dla 300 mach (pojedynczy zrzut z portu) w przypadku ładowania w trybie HV od 2 do 4 minut, Wbudowany odbiornik frskaj i vtx z głową wystarczy na 300 metrów, nawet jeśli latasz za łatwymi przeszkodami! Waga z akum wynosi około 30 gramów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dron jest doskonały, świeży beta, zabindyl- lata, lata jak na szynach, lata o wiele bardziej komfortowy niż na śmietniku oczywiście w domu, na ulicy, najmniejszy wiatr go wieje, maluje opór na wysokości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2020

    Naprawdę dobry pomysł, 35mm rekwizyty na 65m ramie to imo nowej generacji, więc byłem bardzo podekscytowany, kiedy to przyszło. Pierwsze wrażenie było takie, że kąt kamery jest nieco stromy, a sposób w jaki vtx i Cam są wciśnięte w koronę oznacza, że musisz przechylić vtx w górę, aby zmienić kąt kamery. Kamera sama w sobie jest ok, obiektyw jest trochę wąski jak na mój gust, ale można się do tego przyzwyczaić. VTX jest naprawdę dobry, maleńki ze złączem i u.fl dla anteny, który jest świetny. FC wydaje się być w porządku, ma 4.1 i całkiem nieźle wychodzi z pudełka z tym, co zakładam, to Jazz maverick/ JESC firmware, chociaż nie mogę powiedzieć, że zauważyłem wiele w czasie lotu. Miałem też włączony przystanek w Betaflecie, co było dziwne i wyłączyłem tryb powietrzny na stałe, Baterie, które z nim są standardowe 300mah każdyine lippos i nie są takie złe naprawdę, ale nie mogą znieść bicia jak niektóre tam (ja wolę po 333) Najgorszą rzeczą, jaką znalazłem w tym quadzie jest rama, a swoją rozbiłem w 4 paczkach. To ten sztywny plastik, który nie daje dość po rozbiciu, myślę, że będziemy musieli mieć nadzieję, że Betafpv zrobi coś takiego jak materiał meteor65, ale pasuje do 35mm rekwizytów, ponieważ obecnie rama nie jest w magazynie i jest jedyną opcją. Krótko mówiąc, to jest całkiem dobre, ponieważ dodatkowe 5 mm rekwizytu robi dużą różnicę. Mój plan to być może spróbować rozjaśnić quad lepszym mocowaniem kamery, może zamienić kamery na kamerę TW Pinch. Chciałbym zmienić silniki na 0603, ponieważ uważam, że są tak samo dobre jak 0802, ale lżejsze i tak samo wydajne, chociaż nie jest to całkowicie konieczne. A może załóż betalot 3.5.7 zamiast tego, jak wolę to na wszystkich moich mikroach, i mam nadzieję, że ktoś inny zrobi lepszą ramkę na czas i być może Gemfan albo Hq też zrobią lepszy rekwizyt 35mm!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Potężny mały quad. Nie pozwól, żeby zostało na długo z podłączoną baterią, bo vtx się przegrzeje, gdy nie lata. Podręcznik jest dobrze zorganizowany i pomocny. Cały zestaw jest niesamowity. Polecam albo jedną z ładowarek USB typu 6way lub każdy z 6way ładowarka dla większej zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2020

    Trwa dłużej niż moja Mobula6 W końcu złamałem jedną z obręczy i zamiast kleju użyłem lutownicy i po prostu ostrożnie stopiłem szczelinę razem w jednej chwili, robiłem 😃 źle przez te wszystkie lata Nie ma problemu z anteną na mojej, jak inni mieli moją, jest wygięta w taki sposób, że pozostaje w miejscu Wygląda na to, że leci najlepiej na podanym rozmiarze baterii Próbowałem dłuższych baterii, leciało trochę gorzej Jest to lepsza oferta niż Mobula, ponieważ ma futerał do przenoszenia i po prostu czuje się przyjemniej latać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    i think this thing really is amazing for indoor flown it a LOT and had so much fun. although i wish flighttimes could be longer. i have heared Emuflight Configurator makes that posible wich i have not tried. the stock tune is all you need if you are not going to do anything crazy. Out of the box you get 4× 300 mah 1s battery's, a set of new propellers, a tiny screw driver, some spare screws, a prop tool and a 1s usb charger. i think the charger is okay but you will need the good powerbrick to make sure you keep your battery's in good condition. (2A maximum best1.5A minimum1A) It is always labled on the side of the charger or on the bottom. somtimes very small but just about readable. (grey text) Now for the only cons i really have is that it has a short battery life. (stock tunes/settings) the prop tool does not help remove props it just bends. the camera angle is set out of the box to almost the highest camera angle there is. out of the box the props rub a bit against the frame. now for the pros: It fly's good. it has good signal strengt. The frame is strong enough to take any crash. You can fly it almost out of the box. It comes with spare parts and tools to make a small fix. It comes with a manual for basic setup. Comes with a case. If you seek for a fast tiny whoop i would reccomend this one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Dobra jakość, mały dron. Dla mnie, po kilku upadkach, muszę naprawić za pomocą kleju metaliczne pierścienie, one spadają i silniki nie mogą się kręcić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$125.99
    • US$129.99
    • US$729.99
    • US$206.99
    • US$659.99
    • US$232.99
    • US$259.99
    • US$356.99
    • US$149.49
    • US$199.99
    • US$514.99
    • US$513.99
    • US$263.99
    • US$179.99
    • US$128.99
    • US$487.34
    • US$299.99
    • US$215.99