Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2021

    Ten produkt jest dostarczany w dobrym stanie i szybko. Jakość jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Brak naklejek z boku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Długi czas dostawy, ponad 30 dni. Bateria nie posiada naklejek z boku jak na zdjęciach oferty. Waga baterii wskazuje, że na pewno nie ma deklarowanych 6 Ah pojemności. Dla porównania oryginał Dewalt 4 Ah waży 613 g, a zamiennik 6 Ah waży tylko 568 g.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Baterie się mylą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Przepraszamy za opóźnienie, produkt został odebrany i przyszedł szybko. Trochę mi to zajęło, zanim to przetestowałem. Ale ja uważam, że było warto. Zwiększyła ona autonomię sprzętu. Nie muszę czekać, żeby załadować, cały czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Ta bateria działa bardzo dobrze wszystkie moje narzędzia Dewalt 20 v! Tak się ucieszyłam, że kupiłam drugą. Nie możesz pobić ceny Banggood. Czas dostawy był szybki i pakiet był bezpłatny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Działa zgodnie z opisem, doskonałe dopasowanie, świetna cena, trochę długi na wysyłkę, ale warto czekać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Produto de excelente qualidade. Recomendo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Bateria pasuje idealnie do sterownika Dewalt, a także posiada dobre ładowanie. Warto to zrobić jako wymienna bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Cena jest bardzo dobra bateria działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$22.99
    • US$26.99
    • US$9.99
    • US$45.99
    • US$11.03
    • US$23.16
    • US$14.99
    • US$34.49
    • US$20.69