Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • papyjo
    FR
    13/01/2021

    Praktyczne narzędzie w bardzo przystępnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • AASVIP3
    RU
    14/11/2019

    Использовать нельзя. большой зазор между деталями. прошу выслать нормальный- это брак

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    To jest zasada znakowania stali. Jest ciężki i funkcjonalny z dokładnością do.1 mm, choć wernier nie jest łatwo odczytany. Sama zasada jest ciężka i wydaje się być w stanie znieść pewne nadużycia, śruba jest solidna i zamyka narzędzie bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dobra robota i dobry ciężar w dłoni, moja kolej na linijkę, aby dopasować jednoznaczny znak, naciśnij kłębioną pokrętło i jest gotowa do powtórzenia ostatniego pomiaru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Widział to w przeglądzie hakonwood, w przeglądzie wspomniał, że dno nie ma najlepszego wykończenia. To, co mam, porównałbym wykończenie do gwiazdek. Jeśli będą mieć różne rozmiary, kupię je wszystkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo przydatne w użyciu, niektóre ciężkie, ale dlatego bardzo solidne. Czarny przycisk nie jest wygodny do odczytu głębokości ustawienia, ale jest do zrobienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Zasada dobrej jakości, bardzo praktyczne do ustawiania szyny prowadnicowej; również jako wskaźnik do regulacji wysokości cięcia pił i śrub. Otrzymano dwa tygodnie po zamowieniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    zasadniczo bardzo dobra pomoc, a także bardzo dokładna, Odliczenie 1 gwiazdki dla ostrych krawędzi, ponieważ konieczne jest przeróbka, aby uniknąć urazu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Dobre praktyczne narzędzie, używane głównie do rozdzielania kawałków drewna, solidne, dobrze wykonane narzędzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Decent enough for the money. Seems to be accurate. Arrived in just over a week, so about 2 weeks earlier than expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,961
    • Ft4,773
    • Ft4,773
    • Ft3,877
    • Ft10,145
    • Ft2,683
    • Ft10,444
    • Ft8,235
    • Ft7,758
    • Ft2,385
    • Ft1,579
    • Ft5,967
    • Ft1,310
    • Ft8,355
    • Ft892
    • Ft5,071
    • Ft1,489
    • Ft20,891