Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(120)
    • 5 Gwiazda(116)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2021

    Przybyli w ciągu tygodnia. Bardzo szybka dostawa do CZ! Otrzymasz kilka kabli i terminali, które działają 100A-1000W, dobrze, do około 200A-2kW. Naprawdę daje sine fale, silniki indukcyjne działają cicho. Inwerter uruchamia wentylatory ponad 100W, głośno, ale nie za bardzo. Ponad 100A/1000W terminale muszą być bardzo szczelne, a ty musisz sprawdzić ciepło palcem lub kamerą termiczną. Pobór mocy: wyłączony - bez ampera. ON - 1A Zasilanie dla siebie. na obciążenie 60A-500W, 100A-1000W 1000W sprawia, że przetwornica jest tylko trochę ciepła wokół tych trzech 80 przekrojów. Zgodnie z bezpiecznikami 6x40A 4000VAT jest 1500-2000W MAX w rzeczywistości. Moja bateria 44Ah nie może dać ponad 1000W, nie przetestowana powyżej 150A. Pod napięciem chroni tymczasowo, a następnie automatycznie włącza się po około 1s, dzięki czemu możesz zasilić silniki z dużą bezwładnością, jak szlifierki stołowe. bardzo miło! Czysty układ, nie skomplikowany, naprawiony i ładny wewnątrz. Jeśli potrzebujesz połowy mocy wytwórni, zalecam kupowanie tego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Czysty inwerter! Po włączeniu, napięcie stopniowo wzrasta do 224V, jest w stanie uruchomić 400W kompresor wewnątrz odwilżacza i 1800w odkurzacza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2022

    Pracuje suszarkę do włosów na 1200 watach i żelazko na 1000 watów, testowane oddzielnie. Wewnątrz znajduje się 6 bezpieczników po 40 amperów każdy. Dobra robota, pierwsze wrażenie o 5 punktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2022

    Jak dotąd tak dobrze. 2000W / 4000W 12V Power Inverter. Ekspres do kawy 750W, połączona lodówka 360 litrów, pompa obiegowa kotła gazowego, prace odkurzacza 1000W. Pochodzi z nazwą produktu Autsome. Nie mogę zmierzyć fali sinusoidalnej, ale silniki mają ładny dźwięk. Polecam ten produkt. Do Budapesztu dotarł w 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Nie przetestowałem jeszcze inwertora, ale przyszedł w idealnym stanie i bardzo szybko - w około tydzień po zamówieniu. Wygląda świetnie, doskonałe opakowanie i mam nadzieję, że będzie działać zgodnie z opisem. Testy będą później. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2022

    Wszystko działa. Myślę, że moje obciążenie znamionowe 1500W wytrzyma bez problemów. CZ przybył do Polski w ciągu tygodnia. nie rozumiem dlaczego cena wzrosła ponad dwukrotnie, kupiłem 3000W 12-220 za 400 zł teraz cena 840zł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2022

    Wszystko w porządku, bez żadnych pytań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Dziękuję, że się z tobą umówiłem! https://www.youtube.com/watch?v=vMAzZFrjbrw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Inwerter zgodnie z opisem. W pełni sprawny. Testował go tylko z małym obciążeniem 100w przez kilka godzin podłączonym do starego akumulatora 12v i radzi sobie bez zbyt gorącej i aktywowania wentylatorów. To wydaje się być prawdziwy konwerter sine, ponieważ mój pc i telewizor led działał bezbłędnie. Jedynym minusem jest wtyczka zasilania typu T, z którą pochodzi i fakt, że nie ma połączenia naziemnego. Na pierwszy rzut oka, za cenę jest to przyzwoity czysty połysk inwerter, ale muszę sprawdzić, czy utrzymuje się pod ciągłym obciążeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    Very good. I would only buy it again if there is a sale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$237.99
    • US$59.99
    • US$11.99
    • US$35.99
    • US$42.99
    • US$14.99
    • US$45.99
    • US$104.99
    • US$132.99
    • US$23.99
    • US$31.99
    • US$34.99
    • US$18.99
    • US$15.99
    • US$124.99
    • US$24.99
    • US$39.99
    • US$15.99