Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2021

    Produkty były w porządku. Szybciej niż się spodziewaliśmy. Kupiłbym, gdybym kiedyś zniszczył mój towar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Mam wystarczająco dużo testerów zastępczych mam nadzieję, że nie będę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2017

    fait le job

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Dobrze lepiej najlepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Mam aplikację do tych i potrzebuję funkcji 8s. 7s czyta dwa razy więcej i 8s jest niskie. To powoduje, że alarm niskiego napięcia jest cały czas włączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Kiedy już coś wybuchnie, nie przestaje piszczeć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2019

    Livraison très longue, commandé le 02 avril 2019 reçu le 29 avril 2019 soit 27 jours. Le prix est très bon. L'apparence pas mal. La qualité n'est pas extrêmement régulière, mais on parle de millivolts. Tous ont été essayés avec une même batterie Gens Ace Bashing Series 2S 7.4 V 4000 mAh 50 C. Tous indique le même voltage global 8.1 V, mais les voltages élément par élément 4.07 V-4.07 V / 4.06 V-4.08 V / 4.07 V-4.08 V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2018

    Ужасное качество. Из 25 единиц всего 3 единицы правильно показывают общие вольты и вольты отдельно 4х банок в аккумуляторе 4S . 2 единицы не правильно показывают даже общий вольтаж аккумуляторов

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    good quality. I was worried some of them will be out of range as some other reviewers pointed out, I tested all 20 of them and they give the same voltage which I compared to my multimeter and it accurate

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2017

    Works well. Simple voltage tester. Some of them had pins bent due to inadequate packaging.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$48.50
    • US$30.99
    • US$19.62
    • US$9.89
    • US$14.94
    • US$27.71
    • US$41.39
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$206.99
    • US$18.47
    • US$11.54
    • US$73.59
    • US$15.99
    • US$25.40
    • US$103.49
    • US$13.85